• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2014: Η Forward Racing με μοτέρ της Yamaha
Επήλθε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις 2 πλευρές
Νέα 16/07/2013 - 16:58

Τον πρώτο της πελάτη φαίνεται ότι βρήκε η Yamaha - για τα μοτέρ που θα νοικιάζει σε ιδιώτες από του χρόνου - που δεν είναι άλλος από την NGM Mobile Forward Racing. Όπως έγραψε το επίσημο site του Πρωταθλήματος, οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για την επόμενη σεζόν.

 

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει σε δυο ή τρεις εβδομάδες, χρόνο κατά τον οποίο θα γίνει επίσης γνωστό και τι πλαίσιο θα χρησιμοποιήσει από του χρόνου η ομάδα. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την ομάδα να μένει με το FTR πλαίσιο που έχει και τώρα.

 

Η συμφωνία αυτή σημαίνει ότι η ομάδα του Colin Edwards θα έχει του χρόνου στη διάθεσή της τρεις κινητήρες και δυο rebuilds (γενική επισκευή κινητήρα). Γίνεται λοιπόν εύλογα αντιληπτό, ότι χάνεται ένα από τα πλεονεκτήματα των ιδιωτών, που είναι να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα μοτέρ από τους κατασκευαστές. Κάτι τέτοιο θα ισχύει στα χαρτιά, ενώ στην πράξη η NGM Forward θα έχει από του χρόνου τόσους κινητήρες, όσους και η εργοστασιακή Yamaha.

 

Το πλεονέκτημα που παραμένει για την Forward Racing, είναι το γεγονός ότι θα έχει 24 λίτρα καυσίμου, αντί 20 που θα έχουν τα εργοστάσια. Τέλος, η ομάδα θα έχει πλήρη τεχνική υποστήριξη από την Yamaha, με έναν μηχανικό της τελευταίας να είναι στο box της NGM όλη την ώρα.

 

Περισσότερα για το μοτέρ που θα μισθώνεται από του χρόνου στους ιδιώτες (δεν θα πωλείται, καθώς τα μοτέρ θα επιστρέφονται στην Yamaha στο τέλος κάθε σεζόν) μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο, εδώ.

 

Επόμενο άρθρο »

Χάνει την Laguna Seca ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Κερδισμένοι και χαμένοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα