• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόκληση η Γερμανία για Marquez!
Μου είχε φανεί μικρή ήδη από πέρυσι στην Moto2
Νέα 10/07/2013 - 11:09

O Marc Marquez ανυπομονεί να δοκιμάσει τη νέα MotoGP μοτοσυκλέτα του στη μικρή και ιδιαίτερη πίστα του Sachsenring, αυτό το Σ/Κ για τον όγδοο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

 

Η γερμανική πίστα είναι η δεύτερη μικρότερη του ημερολογίου, με την Laguna Seca να κερδίζει τον άτυπο τίτλο, ενώ στο Sachsenring ο Marquez έχει κερδίσει τρεις φορές σε αγώνες της Moto2 και των 125cc. Ο 20χρονος αναβάτης, ο οποίος ήταν δεύτερος πίσω από τον Rossi στο Assen και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 113 βαθμούς (23β. πίσω από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa), δήλωσε: "Το Σ/Κ στο Assen ήταν δύσκολο και περίπλοκο, αλλά το σημαντικό είναι ότι μάθαμε πολλά και πήραμε ακόμα ένα βάθρο και σημαντικούς βαθμούς".

 

"Τώρα πάμε στο Sachsenring, σε μια ακόμα νέα πίστα για εμάς πάνω στη MotoGP μοτοσυκλέτα. Θα δούμε πως θα είναι ο καιρός εκεί, διότι είναι αρκετά ευμετάβλητος! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι η πίστα πάνω σ' αυτή τη μοτοσυκλέτα, διότι είναι μια από τις μικρότερες πίστες του ημερολογίου. Μου είχε φανεί μικρή στην Moto2 κι έτσι τώρα δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι με μια MotoGP μοτοσυκλέτα! Όταν φτάσουμε, θα ξεκινήσω μαθαίνοντας τις γραμμές με τους μηχανικούς μου - κάτι που κάνουμε κάθε εβδομάδα - και θα τα δώσουμε όλα για ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

 

Επόμενο άρθρο »

Αποφασισμένος ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: 13 χρόνια νίκες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα