• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αύριο δοκιμάζει την RC213V του 2014 ο Marquez
Ικανοποιημένος με την πρόοδο στην Aragon
Νέα 20/06/2013 - 10:48

Μετά την πρώτη ημέρα του τεστ, όταν οι εργοστασιακοί αναβάτες της Honda επέλεξαν να μην βγουν στη βροχερή πίστα, ο καιρός βελτιώθηκε χτες και τόσο ο Marc Marquez, όσο και ο Dani Pedrosa βγήκαν για να ξεκινήσουν το προκαθορισμένο πρόγραμμα δοκιμών.

 

Για τον Marquez ήταν η πρώτη του φορά στην πίστα της Aragon με μοτοσυκλέτα MotoGP και ο νεαρός Ισπανός ολοκλήρωσε 71 γύρους συνολικά - πάνω στην μοτοσυκλέτα του 2013 - σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους και σπάζοντας - ανεπίσημα - το ρεκόρ ταχύτερου γύρου του Casey Stoner (1:48.451δ). O 20χρονος αναβάτης έγραψε 1:48.434, ενώ θα συνεχίσει το πρόγραμμά του και σήμερα, δοκιμάζοντας κάποια νέα πράγματα στη μοτοσυκλέτα του και οδηγώντας για πρώτη φορά τη νέα πρωτότυπη του 2014.

 

"Είμαι χαρούμενος με το σημερινό τεστ. Η Aragon είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και πάνω σε μια MotoGP μοτοσυκλέτα είναι ακόμα πιο διασκεδαστική", τόνισε ο Marquez. "Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα, καθώς πολλά από τα σημεία φρεναρίσματος είναι τυφλά, αλλά στο τέλος ένιωθα άνετα. Ήταν χρήσιμο τεστ και προσπαθήσαμε να λύσουμε ένα πρόβλημα που είχαμε στους δυο τελευταίους αγώνες. Κάναμε αλλαγές στη γεωμετρία και βρήκαμε μια καλή βάση που πιστεύω ότι θα μας είναι χρήσιμη όχι μόνο εδώ, αλλά και στις επόμενες πίστες. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα δοκιμάσω και πάλι την τωρινή μας μοτοσυκλέτα, προτού ανέβω στη πρωτότυπη του 2014. Θα είναι μια πολυάσχολη ημέρα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Στο βάθρο ο Κόλλιας στην Ουγγαρία

« Προηγούμενο άρθρο

Έκπληκτος ο Ajo με τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα