• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Test: Ημέρα 2η
Βελτίωση καιρού, πρώτος ο Lorenzo, προβλήματα για Suzuki
Νέα 20/06/2013 - 13:17

Βελτιωμένος ήταν ο καιρός τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Aragon, εκεί όπου κατέφτασαν τόσο η εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Suzuki, όσο και οι εργοστασιακοί αναβάτες της Yamaha.

 

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός χτες, με τον Marc Marquez αλλά και τον Jorge Lorenzo να κάνουν πολύ καλούς χρόνους και να σπάνε - ανεπίσημα - τα ρεκόρ ταχύτερου γύρου και πίστας, με τον τελευταίο να παίρνει την πρώτη θέση χάρη στο 1:48.076δ που έκανε. Ο Stefan Bradl ήταν ο πρώτος που δοκίμασε τη νέα μοτοσυκλέτα του HRC για το 2014, με τον Dani Pedrosa να αναλαμβάνει δράση την Τετάρτη. Ο Γερμανός αναβάτης κατάφερε να κάνει καλύτερο χρόνο με τη νέα μοτοσυκλέτα, σημειώνοντας όμως ότι αυτό έγινε επειδή φόρεσε καινούργια ελαστικά στη μαυροφορεμένη του RC213V.

 

Ο Valentino Rossi έδειξε πάρα πολύ ικανοποιημένος με τις αλλαγές που έγιναν στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας του, επιτρέποντας στον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να έχει καλύτερη αίσθηση πάνω στην Μ1 του. Στην ομάδα του Gresini, ο Alvaro Bautista συνέχισε να δουλεύει με τα φρένα της Nissin και την ανάρτηση της Showa, καθώς προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα στο Assen.

 

Για τη Suzuki η ημέρα δεν κύλισε τόσο ομαλά όσο στο Assen, με τον Randy de Puniet να αντιμετωπίζει προβλήματα στα φρένα. Θα παραμείνει στην πίστα και σήμερα, όπως άλλωστε και ο Marc Marquez ο οποίος ανυπομονεί να οδηγήσει τη νέα μοτοσυκλέτα.

 

 Οι ανεπίσημοι χρόνοι του τεστ:

 

1. Jorge Lorenzo 1.48.076
2. Marc Marquez 1.48.434
3. Dani Pedrosa 1.48.928
4. Valentino Rossi 1.49.007
5. Stefan Bradl 1.49.553
6. Alvaro Bautista 1.50.080
7. Randy De Puniet 1.50.860

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Νωρίς για συμπεράσματα

« Προηγούμενο άρθρο

Στο βάθρο ο Κόλλιας στην Ουγγαρία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα