• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δύσκολα θα τους κερδίσω!
Στη Βαρκελώνη όλοι έχουν περισσότερη εμπειρία
Νέα 11/06/2013 - 17:30

Ο νεαρός αναβάτης του HRC αναμένει ένα έξτρα δύσκολο Σ/Κ μέσα στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην πίστα της Καταλονίας, εκεί όπου οι αντίπαλοί του έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από τον ίδιο. Στην Jerez μπορεί να πήρε μαχητικά μια δεύτερη θέση, ωστόσο εκεί είχε πάρει μια πρώτη γεύση στις δοκιμές, ένα πλεονέκτημα που δεν θα έχει στην Βαρκελώνη.

 

Πάντως αυτό που θα ελπίζει πρωτίστως ο Ισπανός, είναι να έχει ένα πιο ήρεμο Σ/Κ στην πατρίδα του, σε αντίθεση με αυτό του Mugello όπου κι έπεσε τέσσερεις φορές στο σύνολο! "Μετά την πτώση μου στο Mugello ανυπομονώ να βρεθώ πάνω στη μοτοσυκλέτα μου, μέσα στην πατρίδα μου, στο Montmelo!", σχολίασε ο 20χρονος αναβάτης. "Είμαι πιο ήρεμος μετά την επίσκεψή μου στον Dr. Mir την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές στους τραυματισμούς μου και είμαι σχεδόν κοντά στο 100%".

 

Στη συνέχεια υπογράμμισε τον παράγοντα "εμπειρία", κάτι που οι αντίπαλοί του διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό, σε αντίθεση με τον ίδιο. Όπως και να έχει, αυτό δεν έχει δείξει ικανό να σταματήσει τον τρομερό μικρό της Honda! "Πραγματικά ελπίζω ο καιρός να είναι καλός στη Βαρκελώνη, ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο όλες τις διαδικασίες. Πρόκειται για ακόμα μια πίστα όπου οι υπόλοιποι έχουν περισσότερη εμπειρία από εμένα και θα είναι έξτρα δύσκολο να τους κερδίσω! Εμείς όμως θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πρόγραμμά μας, θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πρέπει να πετύχουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Αμφίρροπη μάχη στην Ισπανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα