• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Αμφίρροπη μάχη στην Ισπανία
Δύσκολο να προβλέψεις ποιος θα κερδίσει στην Βαρκελώνη
Νέα 11/06/2013 - 16:34

Ο Dani Pedrosa, ο εργοστασιακός αναβάτης της Honda, δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να προβλέψει ποιός θα επικρατήσει στον ερχόμενο αγώνα της Καταλονίας, εκεί όπου ο ίδιος έχει κερδίσει μια και μοναδική φορά πριν πέντε χρόνια.

 

Προς το παρόν ο Ισπανός αναβάτης απολαμβάνει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, με διαφορά 12 βαθμών από τον νικητή του Mugello, Jorge Lorenzo. "Νιώθω πολύ ωραία, όπως είναι λογικό, που επιστρέφω εδώ σ' αυτόν τον αγώνα, διότι είναι πάντα συναρπαστικός για εμένα!", τόνισε ο Pedrosa, η γενέτειρα  του οποίου (Sabadell) απέχει μόλις μισή ώρα από την πίστα.

 

"Όλοι οι φίλαθλοι θα φωνάζουν για εμένα και πάντα νιώθω ιδιαίτερα εκεί μέσα... ανυπομονώ λοιπόν να βρεθώ εκεί και να κάνω έναν καλό αγώνα". Ερωτηθείς για τις προβλέψεις του, ο Pedrosa ήταν επιφυλακτικός. "Είναι δύσκολο να πω τώρα αν είναι μια πίστα που ταιριάζει καλύτερα στις Honda ή στις Yamaha, αλλά ελπίζω η μοτοσυκλέτα μας να τα πάει καλά εκεί και να κάνουμε καλό αγώνα εναντίον των Yamaha. Οι νίκες είναι σημαντικές σ' αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος και έχοντας απέναντί μας δυνατούς αντιπάλους, είναι σημαντικό να βρεθούμε στο βάθρο".

 

Να θυμίσουμε ότι ο Dani έχει βρεθεί στο βάθρο στους τέσσερεις από τους πέντε αγώνες μέχρι στιγμής, έχοντας νίκες σε Ισπανία και Γαλλία και δεύτερη θέση σε Τέξας και Ιταλία.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δύσκολα θα τους κερδίσω!

« Προηγούμενο άρθρο

Μέγαρα: 2ος Γύρος ΠΠΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα