• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
GP Qatar: O Nieto συμβουλεύει τον Rossi
...να πιέσει από την αρχή και να μην αφήσει τον Stoner να αποσπαστεί...
Νέα 12/04/2009 - 16:15
Λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο Angel Nieto, ο Mr. «12+1» Πρωταθλήματα (σ.σ. ποτέ 13 γιατί είναι προληπτικός), κάνει τις προβλέψεις του και συμβουλεύει τον Valentino Rossi για το πως θα σταματήσει τον Casey Stoner.

«Ο Stoner είναι πολύ δυνατός, αλλά ο Rossi είναι πολύ κοντά και ο Lorenzo παραμονεύει και μπορεί να τους φτάσει. Ο Rossi θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τέτοια τακτική ώστε να μην επιτρέψει στον Stoner να αποσπαστεί. Γιατί αν φύγει μπροστά από την αρχή θα είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσει κανείς. Πιστεύω πάντως πως και οι δυο θα βρίσκονται στο πόντιουμ, αλλά και ο Lorenzo αν πιέσει σκληρά», είπε ο 62χρονος Ισπανός θρύλος του σπορ με τα έξι Πρωταθλήματα στα 50cc και τα επτά στα 125cc.

Οι σχέσεις του με τον Doctor έχουν περάσει από ...σαράντα κύματα. Η πρώτη τους γνωριμία, το 1997 στο Shah Alam της Μαλαισίας, ο Nieto μάνατζερ τότε του Jorge «Aspar» Μartinez, έγινε έξω φρενών με τον πιτσιρικά Rossi τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για την πτώση του αναβάτη του και νυν ιδιοκτήτη ομάδων στα 250cc και 125cc.

Mετά το τέλος του αγώνα, ο Nieto μαζί με τον Martinez κυνηγούσαν στο paddock τον Ιταλό για να τον ξυλοφορτώσουν!

Έντεκα χρόνια μετά, το 2008 στο Le Mans, ο Rossi πέτυχε την 90η νίκη της καριέρας του και την πανηγύρισε δεόντως παρέα με τον Angel Nieto, που κατά σύμπτωση είχε πετύχει και αυτός τον ίδιο αριθμό νικών στην ίδια πίστα.

«Ο Valentino τιμά την καριέρα μου αι είμαι ενθουσιασμένος που γιόρτασα αυτή τη στιγμή μαζί του», είπε λίγο αργότερα ο Nieto.

Πως αλλάζουν οι καιροί...

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ QATAR: Ο Αλάχ βοηθός…

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ QATAR: Μισό κάτω… ο Stoner!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA