• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Μίνι σύνοψη + Φωτογραφικό
Υπέροχες φωτο από το χτεσινό αγώνα!
Νέα 20/05/2013 - 10:53

Ξεκινάμε τα φωτογραφικά μας αφιερώματα με δέκα υψηλής ανάλυσης, υπέροχες φωτογραφίες από το Le Mans για το αρχείο σας! Ο τέταρτος γύρος μας επεφύλασσε έναν συγκλονιστικό αγώνα με τις μάχες για μια θέση στο βάθρο, τα προβλήματα και τις πτώσεις των πρωταγωνιστών να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μας μέχρι το τέλος!

 

Μεγάλος νικητής του αγώνα ο Dani Pedrosa, ο οποίος από την Jerez και μετά δείχνει αποφασισμένος να κλείσει τα στόματα αμφισβητιών του. Στη δεύτερη θέση ένας ηρωικός Cal Crutchlow, ο οποίος με κάταγμα στη δεξιά του κνήμη και προβλήματα στο στήθος και στομάχι (έβηχε αίμα) κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση, την καλύτερη στην καριέρα του στο MotoGP, χαρίζοντας στην ομάδα του το βάθρο στον εντός έδρας αγώνας της.

 

Στην τρίτη θέση, τι να πει κανείς για τον εξωπραγματικό Marquez! Η ταχύτητα του Ισπανού σε καθηλώνει και δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι αν ο αγώνας είχε παραπάνω γύρους, ο 20χρονος θα βρισκόταν ακόμα πιο ψηλά! Ευχάριστη έκπληξη οι εργοστασιακοί της Ducati, οι οποίοι αν συνεχίσουν σ' αυτό το ρυθμό θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον το φετινό Πρωτάθλημα! Ο Dovi μάλιστα ήταν φοβερός πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, απειλώντας να πάρει την πρώτη θέση από τον Pedrosa, αλλά και στη συνέχεια έδωσε δυνατή μάχη για μια θέση στο βάθρο, προτού υποχωρήσει στην τέταρτη θέση.

 

Η Yamaha, οι εργοστασιακές τουλάχιστον, απογοήτευσαν στην Γαλλία. Ο Lorenzo με τις ίδιες ρυθμίσεις όπως και πέρυσι - όταν είχε επικρατήσει με δέκα δευτερόλεπτα - δεν κατάφερε τίποτα, απογοητεύοντας τους οπαδούς του και κατηγορώντας το πίσω ελαστικό για τη θέση του. Πάντως, να σημειώσουμε ότι η Bridgestone δήλωσε ότι το ελαστικό δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ο Rossi έκανε καλό αγώνα στην αρχή, αλλά όταν προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει τους μπροστά, έπεσε - κατηγορώντας ένα σαμαράκι - και τερμάτισε στο τέλος 12ος, χάνοντας την ευκαιρία να παλέψει για ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο στο Le Mans, αλλά κυρίως να κλείσει τη ψαλίδα από τον ομόσταυλό του, ο οποίος εκείνη τη στιγμή ήταν στην ένατη θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Ώθηση για Bautista η 6η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Προβλήματα με τα λάστιχα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα