• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Ζέσταμα: Κυρίαρχος ο Lorenzo με βρόχινα
Tρομερή οδήγηση από Crutchlow & Marquez
Νέα 19/05/2013 - 11:24

Η βροχή που έπεφτε μέχρι το πρωί, σταμάτησε για λίγο και η πίστα άρχισε να στεγνώνει όταν μπήκαν στην πίστα οι μοτοσυκλέτες της μεγάλης κατηγορίας, με βρόχινα λάστιχα πάντα. 

Ο Jorge Lorenzo έδειξε ότι και σε αυτές τις συνθήκες έχει το πάνω χέρι και μάλιστα κυριάρχησε στους χρόνους με 1:44.307, σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον φίλο του Cal Crutchlow, που παρά το κάταγμα στην κνήμη του, οδήγησε πολύ καλά στη βρεγμένη πίστα και πήρε τη 2η θέση από τον Marc Marquez που επίσης ήταν τρομερός στον τρόπο που χειριζόταν τις έντονες ταλαντώσεις της μοτοσυκλέτας του. Πάντως στην Honda πρέπει να βρουν κάτι για αυτό το θέμα, αφού η πρόβλεψη είναι ότι από τις 12 και μετά τοπική ώρα και μέχρι τις 5 το απόγευμα θα βρέχει!

 

Ο Nicky Hayden στην 4η θέση επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η Ducati δουλεύει καλύτερα με τα βρόχινα λάστιχα, κάτι που είδε και ο Dovizioso.

O Bradl επίσης είχε καλή απόδοση, ανάμεσα στις δύο εργοστασιακές Ιταλίδες.

Ο Aleix Espargaro για άλλη μια φορά πέρασε αρκετούς οδηγούς πρωτότυπων μοτοσυκλετών και είναι στην 7η θέση, μπροστά από τους Pedrosa & Rossi που αντιμετώπισαν προβλήματα με τις ρυθμίσεις τους. Τη δεκάδα έκλεισε ο πάντα καλός στο βρεγμένο Yonny Hernadez.  

 

Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας στο συνοδευτικό αρχείο τους χρόνους και τις τελικές.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Θρίαμβος Vinales στον αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Le Mans: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα