• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Η συνέχεια στην Jerez
Ο Redding θέλει να διατηρήσει το προβάδισμά του
Νέα 30/04/2013 - 12:05

Ο επόμενος γύρος Πρωταθλήματος βρίσκει τον Scott Redding να κάθεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα την πρώτη του νίκη στη μεσαία κατηγορία. Πίσω του σχεδόν μισή ντουζίνα αναβατών τον απειλούν, με το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, Pol Espargaro, να έχει να καλύψει πολύ έδαφος μετά την πτώση του στο Τέξας.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αγώνες της Moto2 έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, με τους Espargaro και Redding να δίνουν ωραία μάχη στο Κατάρ και τον Nakagami να παίρνει στην έρημο το πρώτο βάθρο της καριέρας του! Στον δεύτερο αγώνα του Austin, ο NicoTerol ήταν αυτός που πήρε τη νίκη, ακολουθούμενος από τον Esteve Rabat - τον ομόσταυλο του Espargaro - και τον Mika Kallio, ο οποίος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

 

Πλέον ο επόμενος αγώνας θα γίνει στην πίστα της Jerez, εκεί όπου πέρυσι ο Espargaro είχε καταφέρει την πρώτη του νίκη, σε έναν αγώνα που διακόπηκε από τη σφοδρή βροχόπτωση, αφήνοντας πίσω του τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Marc Marquez. Ο Ισπανός έχει μείνει έκτος στη βαθμολογία με 25 βαθμούς κι ελπίζει σε μια δυνατή παρουσία μέσα στην πατρίδα του για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στη δεύτερη θέση ο Terol, ο οποίος με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να επαναλάβει τον προηγούμενό του θρίαμβο. Rabat και Kallio είναι πάντα υπολογίσιμες δυνάμεις, ενώ άξιος προσοχής είναι και ο Mattia Pasini - 8ος στο Τέξας - πάνω στην SpeedUp μοτοσυκλέτα του. Ο Anthony West ελπίζει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις, όπως άλλωστε το ίδιο επιθυμούν και οι Mike di Meglio, Toni Elias, Marcel Schrotter και ο Xavier Simeon.

 

Το Σ/Κ αυτό θα έχουμε και την παρουσία δυο έκτακτων συμμετοχών - Alex Marinelarena και Dani Rivas - με τις μεικτές (όπως προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία) καιρικές συνθήκες να παίζουν  και φέτος το ρόλο τους.  

 

Επόμενο άρθρο »

SBK, Assen: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Επόμενη στάση Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα