• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν το περίμενα!
Ιστορική νίκη για τον rookie του HRC
Νέα 22/04/2013 - 01:28

Ο 20χρονος αναβάτης του HRC, Marc Marquez έγινε σήμερα το βράδυ ο νεαρότερος νικητής της μεγάλης κατηγορίας, γράφοντας ιστορία με την εκπληκτική του νίκη στο Austin του Τέξας, αποδεικνύοντας ότι πολύ σύντομα οι φιλάθλουι των αγώνων μοτοσυκλέτας θα ξεχάσουν τον Casey Stoner, τη θέση του οποίου πήρε στο γκαράζ της ομάδας!

 

"Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα!", παραδέχτηκε ο νεαρός αναβάτης, ερωτώμενος αν περίμενε να κάνει την πρώτη του νίκη τόσο γρήγορα στη μεγάλη κατηγορία. Ο Marquez μάλιστα, με τη μεγαλειώδη του εμφάνιση, έσπασε κι ένα σερί 29 αγώνων, που ήθελε μόνο τρεις αναβάτες του MotoGP να κερδίζουν την πρώτη θέση (Pedrosa-Lorenzo-Stoner). "Η τρίτη μου θέση στο Κατάρ ήταν όνειρο, αλλά τώρα να κερδίζω στο δεύτερο αγώνα; Είναι ακόμα καλύτερο! Ο αγώνας ήταν σκληρός, ειδικά όσον αφορά στη φυσική κατάσταση προς το τέλος. Είχα μερικά προβλήματα με το μπροστινό, τα οποία δεν τα είχα στις προηγούμενες διαδικασίες, αλλά ακόμα κι έτσι κατάφερα να πιέσω και να διατηρήσω το ρυθμό μου. Δεν ήμουν τόσο γρήγορος, αλλά αρκετά για την πρώτη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τη νίκη!".


Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, υπογράμμισε: "Συνειδητοποιούμε ότι μας περιμένουν πιο δύσκολες πίστες στη συνέχεια του Πρωταθλήματος, αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλες! Οι 25 βαθμοί σήμερα ήταν πολύ σημαντικοί, αλλά η νίκη ήταν σημαντικότερη. Δεν παλεύουμε για το Πρωτάθλημα και κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, διασκεδάζοντάς το στην πορεία!"

 

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Pedrosa με τη 2η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Νίκη και ρεκόρ για τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα