• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: Νίκη και ρεκόρ για τον Marquez
O Lorenzo θεατής, ο Rossi μόλις 6ος
Νέα 21/04/2013 - 23:54

O Marc Μarquez σε ηλικία 20 χρόνων και 63 ημερών, έγινε ο νεαρότερος οδηγός στην ιστορία των Grand Prix που κερδίζει στη μεγάλη κατηγορία, μετά από μια άψογη εμφάνιση, με ένα μόνο λάθος στην πρώτη στροφή του πρώτου από τους 21 γύρους του Αγώνα στην πίστα του Austin στο Τέξας των ΗΠΑ. 

Ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa οδήγησε την κούρσα για 12 γύρους, αλλά μετά δεν κατάφερε να ξαναπεράσει μπροστά και μάλιστα τρεις γύρους πριν το τέλος έκανε ένα μικρό λάθος που τον περιόρισε στην 2η θέση.

 

Θεατής της μονομαχίας των δύο εργοστασιακών Honda έμεινε ο Jorge Lorenzo με την Yamaha του ανήμπορη να βρει λύση στο θέμα της επιτάχυνσης στις εξόδους των κλειστών στροφών.

Ευχάριστη έκπληξη για την Yamaha η απόδοση του Cal Crutchlow που πήρε την 4η θέση επικρατώντας του Γερμανού Stefan Bradl.

O Valentino Rossi αντιμετώπισε πρόβλημα με το μπροστινό του ελαστικό και έμεινε στην 6η θέση, ενώ πίσω του ο Andrea Dovizioso κέρδισε μια σκληρή μάχη με τον Alvaro Bautista, μόλις στον τελευταίο γύρο.

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Hayden & Iannone.

O Aleix Esparagaro όχι μόνο είναι ο πρώτος από τις CRT, αλλά βρίσκεται στην 11η θέση μπροστά από δύο πρωτότυπες μοτοσυκλέτες, αυτήν του Bradley Smith που ήταν απογοητευτικός και αυτή του Ben Spies που είναι τραυματίας.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα του Αγώνα, στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Austin Moto3:12ος ο Σίσσης!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2, Austin: Νικητής ο Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα