• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2, Austin: ΕΔ3
Δυνατές μάχες Espargaro-Redding!
Νέα 20/04/2013 - 20:29

Η Παρασκευή ήταν ημέρα προσαρμογής για τον Pol Espargaro, ο οποίος και τερμάτισε έβδομος στη σχετική λίστα με τους χρόνους. Οι πραγματικές δυνατότητες του Ισπανού οπωσδήποτε δεν είναι αυτές και το απέδειξε σήμερα, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή μετά από μια δυνατή κόντρα με τον Scott Redding!

 

Λίγο πριν την έναρξη των τελευταίων ελεύθερων δοκιμών, έγινε γνωστό ότι ο Luthi δεν θα πάρει μέρος τελικά στον αυριανό αγώνα, μιας και οι πόνοι στο δεξί του χέρι ήταν έντονοι. Έτσι, οι αναβάτες της κατηγορίας έπεσαν στους 31, πρώτος ανάμεσα στους οποίους ήταν ο οδηγός της Tuenti HP 40. Ο Ισπανός βρήκε την έξτρα ταχύτητα που έψαχνε και κατάφερε να σημειώσει 2:11,575, αφήνοντας πίσω του τον Redding για λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον Nakagami, ενώ οι Terol και Rabat ολοκλήρωσαν τους πρώτους πέντε.

 

Πτώσεις σημείωσαν οι Axel Pons και Kyle Smith, με τον τελευταίο να καταφέρνει να μπαίνει μέσα στην 20άδα. Οι υπόλοιποι της πρώτης δεκάδας ήταν ο Simone Corsi στην 6η θέση, ο Anthony West, ο Johann Zarco, ο Xavier Simeon και ο Ricky Cardus. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3, Austin: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Austin ΕΔ3: Αντεπίθεση Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα