• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin ΕΔ3: Αντεπίθεση Pedrosa
H Yamaha πλησιάζει, ο Rossi 7oς
Νέα 20/04/2013 - 19:28

Η υπεροχή της Honda συνεχίστηκε και στις Ελεύθερες Δοκιμές 3, με τον Dani Pedrosa να παίρνει το προβάδισμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον ομόσταυλό του Marquez. O Pedrosa “έγραψε” 2:04.408 με τελική ταχύτητα 340χλμ/ώρα, που ήταν η υψηλότερη από όλους τους οδηγούς. 

Ο Marc Marquez από την πλευρά του έκανε το πρώτο του λάθος και έπεσε στον πρώτο του γύρο στην πίστα, από κρύο πίσω λάστιχο, καθώς δεν είχε μέχρι τώρα την εμπειρία των Bridgestone, σε ανάλογες συνθήκες. Ξαναγύρισε στην πίστα με τη 2η μοτοσυκλέτα του λίγο αργότερα, κατέβασε χρόνους και έμεινε πρώτος μέχρι το τέλος, όταν ο ομόσταυλός του έκανε το δικό του γρήγορο σόου!

Στον τελευταίο του γύρο κατάφερε και ο Jorge Lorenzo να μειώσει τη διαφορά του κάτω από ένα δευτερόλεπτο και να μείνει πίσω μόνο 0.887 από την κορυφή, σημαντική βελτίωση σε σχέση με το 1.6'' που ήταν χθες, όντας και η πρώτη Μ1 σε τελική με 336.2χλμ/ώρα.

Ο Cal Crutchlow εντυπωσίασε και σήμερα κρατώντας μάλιστα την 3η θέση για μεγάλο μέρος των ΕΔ3.

Ο Valentino Rossi όμως δεν ακολούθησε το ρυθμό των άλλων δύο Yamaha και έμεινε μόλις 7ος, σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πάνω από το χρόνο του Lorenzo! O Andrea Dovizioso με την Ducati που πήρε τη θέση του στην Ιταλική ομάδα, βρίσκεται μια θέση μπροστά του και μάλιστα με διαφορά 0.210 του δευτερολέπτου.

Μπροστά από τον 6ο Dovi, o Stefan Bradl με την εργοστασιακή του Honda LCR, απέχει 1.5'' από τον Pedrosa.

O Alvaro Bautista βρήκε το ρυθμό του στο τέλος και πήρε την 8η θέση, μπροστά από τον Αμερικανό Nicky Hayden που επικράτησε της δορυφορικής Ducati του Ben Spies, ο οποίος έκλεισε τη δεκάδα που πήρε την πρόκριση απευθείας για τις Κατατακτήριες 2 που θα γίνουν σήμερα αργότερα.

Οι υπόλοιποι 16 οδηγοί των Ελεύθερων Δοκιμών 1, 2, 3, θα αναμετρηθούν στις Κατατακτήριες 1 για να προκριθούν για τις ΚΑΤ2 οι δύο πρώτοι από αυτούς.

Να υπογραμμίσουμε και πάλι την θαυμάσια εμφάνιση του Aleix Espargago που πήρε την 11η θέση με μια Aprilia ART με -20χλμ/ώρα και -40 ίππους! Smith & Iannone έμειναν πίσω του με τις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες τους, παρά το ότι ο Ιταλός ήταν η ταχύτερη Ducati στην ευθεία, με 338.8χλμ/ώρα. 

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας και στο 2ο αρχείο δείτε τους συνδυασμένους χρόνους των ΕΔ1, 2, 3.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2, Austin: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3, Austin: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα