• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δεν ήταν αρκετό!
Έκανα ό,τι καλύτερα μπορούσα...
Νέα 08/04/2013 - 03:08

Ο Dani Pedrosa πήρε την 4η θέση, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι δεν μπορούσε να παλέψει με τις κυρίαρχες Yamaha στην έρημο. Την ώρα που ο Lorenzo ξέφευγε μπροστά, ο Dani έμενε στη δεύτερη θέση, για να τη χάσει κι αυτή από τον αναγεννημένο Rossi και τον ομόσταυλό του, Marc Marquez.

 

"Εν μέρει ο αγώνας ήταν καλός", δήλωσε ο Ισπανός του HRC. "Οδήγησα δυνατά και σε καλό επίπεδο, αν και έπρεπε να γλιστράω πολύ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα για να αντιμετωπίσω την έλλειψη πρόσφυσης στο πίσω μέρος. Κατάλαβα από τον πρώτο γύρο ότι ο Jorge ήταν πολύ γρήγορος και προσπάθησα να κρατήσω τη θέση μου, διότι ήξερα ότι στις στροφές θα είχα το πρόβλημα με την πρόσφυση".

 

"Προσπάθησα όσο πιο δυνατά μπορούσα να κρατήσω τη θέση μου, αλλά μετά ήρθε ο Rossi με καταιγιστικό ρυθμό και για να πω την αλήθεια, δεν μπορούσα να τον σταματήσω και με πέρασε. Έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχαμε θέμα με το στήσιμο του πίσω μέρους, διότι όλο το Σ/Κ μας ταλαιπώρησε. Στο τέλος έμεινα και εκτός βάθρου, πράγμα απογοητευτικό δεδομένων των καλών μας εμφανίσεων στις δοκιμές. Για κάποιο λόγο, το στήσιμο δεν μας βοήθησε απόψε'!

 

Εμείς να σημειώσουμε ότι το Κατάρ, όπως και το Silverstone, τείνουν να γίνουν "καταραμένες" πίστες για τον Pedrosa, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί σε καμμία από τις τρεις κατηγορίες!

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Το περιμέναμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ένα τέλειο Σ/Κ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα