• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: «Στην Κίνα θα επιτεθούμε!»
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και για τον Valentino Rossi, η μέχρι τώρα πορεία του στο Πρωτάθλημα με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί κρίνεται αρκετά καλή.
Νέα 16/04/2008 - 00:00
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και για τον Valentino Rossi, η μέχρι τώρα πορεία του στο Πρωτάθλημα με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί κρίνεται αρκετά καλή.

Αυτό υποστηρίζει τόσο ο Doctor όσο και ο επικεφαλής της ομάδας του -και όπως λένε οι φήμες νέος μάνατζέρ του μετά το «διαζύγιο» με τον Gibo Badioli-, Davide Brivio.

Στους τρεις πρώτους αγώνες με τα λάστιχα της Bridgestone, ο Rossi έχει μια πέμπτη θέση και δυο παρουσίες στο βάθρο (δεύτερος στη Jerez και τρίτος στο Estoril). Στη βαθμολογία βρίσκεται στην τρίτη θέση με 47 βαθμούς, 14 λιγότερους από τους πρωτοπόρους Jorge Lorenzo - Dani Pedrosa (61).

«Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και πολύ θετικό για μας, γιατί το Estoril ας πούμε ότι είναι μια δύσκολη πίστα. Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας ότι ο αγώνα θα είναι δύσκολος, οπότε η παρουσία μας στο πόντιουμ είναι ενθαρρυντικό αποτέλεσμα», είπε ο Brivio που τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός και η ομάδα μαθαίνει καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας των νέων ελαστικών, τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα: «Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Υπάρχουν ακόμα 15 αγώνες και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο τότε θα υπάρχουν αγώνες όπου δεν θα χρειάζεται να αμυνθούμε, στους οποίους θα μπορούμε να επιτεθούμε».

Ο Rossi μετράει επτά συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη, στο μεγαλύτερο αρνητικό σερί που έχει από το 2000 οπότε και έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία.

Ο επόμενος αγώνας της χρονιάς διεξάγεται στις 4 Μαϊου στην Κίνα και εκεί, σύμφωνα με τον Brivio, η ομάδα θα περάσει στην αντεπίθεση: «Αρχίζοντας από την Κίνα πέρσι, έγινε εξαιρετική μάχη ανάμεσα στον Stoner και τον Valentino αλλά δυστυχώς ο κινητήρας μας δεν ήταν αρκετά δυνατός. Φέτος έχουμε καλύτερο κινητήρα, πολύ πιο δυνατό και τα λάστιχα της Bridgestone νίκησαν τον αγώνα πέρσι, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να εξαπολύσουμε την πρώτη μας επίθεση στον επόμενο αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Βοήθεια από Biaggi & Bayliss ζητάει η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Εγχειρίστηκε ο Lorenzo

Χορηγοί