• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένας Rossi από τα παλιά!
Νομίζω ότι θα το διασκεδάσουμε τη φετινή σεζόν!
Νέα 08/04/2013 - 03:03

Ο Rossi ξεκίνησε το φετινό Πρωτάθλημα, έχοντας επιστρέψει στην Yamaha, κάνοντας ένα εξαιρετικό αγώνα και παίρνοντας τη δεύτερη θέση σε μια πολύ ωραία μάχη, στο τέλος, με τον Marc Marquez! Ο Ιταλός σούπερ-σταρ ήταν δυνατός μέχρι και τις κατατακτήριες, εκεί όπου προσγειώθηκε ανώμαλα στην 7η θέση της γραμμής εκκίνησης.

 

Ωστόσο τα πράγματα μέσα στον αγώνα αλλάζουν και ο Vale, όντας πάνω σε μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, κατάφερε ήδη με το τέλος του πρώτου γύρου να βρεθεί στην 4η θέση. Κάπου εκεί όμως ο Ιταλός ανοίχτηκε, στην προσπάθειά του να περάσει τον Dovizioso και έπεσε στην 7η θέση. Οι πιθανότητες για θέση στο βάθρο λιγόστευαν, ωστόσο ο ταλαντούχος αυτός αναβάτης κατάφερε να οδηγήσει με μαεστρία την Μ1 του και να καλύψει μια διαφορά τριών δευτερολέπτων από τους Cal Crutchlow, Dani Pedrosa και Marc Marquez! Ο Vale πέρασε τους δυο πρώτους, αλλά ο Marquez πάλεψε μέχρι τέλους, προσπερνώντας τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στον προτελευταίο γύρο! Στο τέλος μίλησε η εμπειρία του Ιταλού άσου, ο οποίος πανηγύρισε τη δεύτερη θέση στο Κατάρ!

 

"Είμαι τόσο χαρούμενος, διότι στόχος μου ήταν να ανέβω στο βάθρο εδώ!", τόνισε ο Rossi. "Μετά το ζέσταμα ήξερα ότι είχα καλό ρυθμό. Έπρεπε όμως να κάνω καλό ξεκίνημα και να ρισκάρω λίγο στην αρχή, με τις πιο αργές μοτοσυκλέτες. Όταν πέρασα τον Dovizioso ακούμπησα λίγο στον Pedrosa και ανοίχτηκα! Από εκείνη τη στιγμή ο αγώνας έγινε πολύ δύσκολος για μένα. Ήταν δύσκολο να περάσω τον Bradl, έχασα πολύ χρόνο κι έβλεπα το βάθρο να απομακρύνεται! Στη συνέχεια, όταν είχα ελεύθερο έδαφος, ο ρυθμός μου ήταν πολύ καλός και πλησίαζα. Στο τέλος ήταν δυνατή μάχη με τους τρεις και ειδικά με τον Marquez, μέχρι και τον τελευταίο γύρο. Ίσως ήμουν λίγο πιο γρήγορος, αλλά η διαφορά μας ήταν μικρή. Είμαι πολύ χαρούμενος, χαρούμενος για την Yamaha που έχει εμένα και τον Jorge στο 1-2 και που μου έδωσαν μια ακόμα ευκαιρία να γυρίσω. Νομίζω ότι θα το διασκεδάσουμε τη φετινή σεζόν!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ονειρικό βάθρο για Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Εύκολα ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα