• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πετυχημένη η επέμβαση, μπορεί να προλάβει τον αγώνα»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Dr. Claudio Costa μετά την πετυχημένη επέμβαση στο χέρι του SuperSic...
Νέα 07/04/2009 - 10:59
Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της επέμβασης στο σκαφοειδές του δεξιού χεριού του Marco Simoncelli εμφανίστηκε ο Dr. Claudio Costa ο οποίος δίνει πολλές πιθανότητες στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των 250cc να τρέξει στο Κατάρ.

H έπεμβαση έγινε το πρωί της Τρίτης σε νοσκομείο του San Marino και μετά το πέρας αυτής ο επικεφαλής της Clinica Mobile δήλωσε: «Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά, τοποθετήσαμε μια βίδα με το κατάλληλο εργαλείο και όλα πήγαν καλά. Αύριο το πρωί θα αναχωρήσουμε μαζί για το Κατάρ. Στόχος είναι να τρέξει στον αγώνα, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί είμαστε σίγουροι ότι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Μotegi».

Αν καταφέρει μέσα σε τόσο μικρό διάστημα από τον τραυματισμό του σε ένα τόσο δύσκολο σημείο, να πάρει μέρος σε αγώνα, τότε θα μιλάμε για ιατρικό θαύμα.

«Μόνο ο Marco θα μπορέσει να πει αν θα τα καταφέρει. Είναι πολύ πιθανό να μην πάρει μέρος στις δοκιμές της Παρασκευής για ένα έχει μια μέρα επιπλέον για να ξεκουράσει το χέρι του», είπε ο Dr. Costa.

Το σκαφοειδές είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο το οποίο απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Θυμίζουμε ότι πρόβλημα με το σκαφοειδές του αριστερού του καρπού αντιμετωπίζει ο Casey Stoner, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει υποβληθεί εδώ και καιρό σε εγχείρηση ακόμα δεν έχει καταφέρει να συνέλθει. «Ο λόγος είναι ότι ο Stoner είχε ένα παλιό κάταγμα στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ στην περίπτωση του Simoncelli μιλάμε για ένα 'φρέσκο' κάταγμα. Ο Casey είχε ήδη πολλά προβλήματα εξαιτίας του παλιού κατάγματος και το σκαφοειδές έπρεπε να ανοιχθεί και πάλι. Ο Marco βρίσκεται σε πολύ διαφορετική κατάσταση, καλύτερη».

Επόμενο άρθρο »

Θα τρέξει στο Κατάρ ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

«Θα κάνω τα πάντα για να τρέξω»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα