• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Θα κάνω τα πάντα για να τρέξω»
O Simoncelli θα μπει χειρουργείο αλλά δηλώνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τρέξει στο Κατάρ...
Νέα 06/04/2009 - 21:50
Την Τρίτη το πρωί ο Marco Simoncelli θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σκαφοειδές του δεξιού του καρπού για να διορθώσει το κάταγμα που υπέστη μετά την πτώση που είχε κάνοντας motocross, παρέα με τον κολλητό του Valentino Rossi.

Η ζημιά που έχει υποστεί στο σκαφοειδές δεν είναι τόσο σοβαρή όσο στην περίπτωση του Stoner, αλλά δεν παύει να είναι τραυματισμός που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Άλλωστε η επιβάρυνση που υπάρχει στο δεξί χέρι είναι τεράστια καθώς ο αναβάτης πρέπει να χειρίζεται το γκριπ του γκαζιού και τη μανέτα του μπροστινού φρένου.

Ο νεαρός Ιταλός πάντως λέει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να αγωνιστεί στο πρώτο GP της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ την Κυριακή 12/4.

«Αύριο το πρωί ο Dr. Soragni θα προσπαθήσει να διορθώσει το κάταγμα. Στο μυαλό μου υπάρχει η θέληση να τρέξω στον πρώτο αγώνα στο Κατάρ. Από την Πέμπτη θα βρίσκομαι στην πίστα με την ομάδα μου και στόχος μου είναι να πάρω μέρος στις δοκιμές της Παρασκευής. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρω. Φυσικά θα πρέπει να πάρω και την έγκριση του ιατρικού επιτελείου της πίστας, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω. Πέρσι σε αυτήν την πίστα δεν είχα καταφέρει να τερματίσω, αλλά στο τέλος κατέκτησα το Πρωτάθλημα, φέτος όμως δεν θέλω να χάσω τον αγώνα. Αν όμως είναι να θέσω σε κίνδυνο το μέλλον μου και να αντιμετωπίσω προβλήματα τους επόμενους μήνες, τότε δεν θα ρισκάρω», είπε χαρακτηριστικά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc.

«Αν τα καταφέρει θα πρόκειται για θαύμα και θα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δική του θέληση», σχολίασε ο επικεφαλής της Clinica Mobile, Dr. Claudio Costa.

Επόμενο άρθρο »

«Πετυχημένη η επέμβαση, μπορεί να προλάβει τον αγώνα»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ο Ηaga ήταν πραγματικά... Νitro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα