• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez test3: Χαμός στο τέλος, με Crutchlow 1o
O Bρετανός σημείωσε τον απόλυτο χρόνο του τριημέρου!!
Νέα 25/03/2013 - 19:47

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Πέταγε ο Cal Crutchlow με την δορυφορική Tech 3 Yamaha M1 και σημείωσε 1:39.511 στην Jerez, που είναι εξαιρετικός χρόνος, δεδομένων των συνθηκών πίστας που ΔΕΝ ήταν οι ιδανικές! Ο Βρετανός μάλιστα έκανε μια σειρά γρήγορων γύρων, με μια μοτοσυκλέτα που είναι ίδια με αυτή που άρχισε το Πρωτάθλημα πέρυσι ο Lorenzo, δηλαδή -2 πλαίσια και -1 κινητήρα πίσω σε εξέλιξη, όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο 28χρονος οδηγός.

 

Ο Valentino Rossi επιβεβαίωσε την χθεσινή του ταχύτητα και έγραψε 1:39.735, αλλά στον επόμενο γύρο του, που ήταν ο πιο γρήγορος, βρήκε έναν αργό οδηγό δύο στροφές πριν το τέλος και έχασε την ευκαιρία να πάρει και σήμερα την πρωτιά, μένοντας στη 2η θέση και συνολικά στο τριήμερο.

Στην 3η σημερινή θέση, ο Stefan Bradl έδειξε πολύ δυνατός, με την εργοστασιακή Honda του και με 1:39.975, είναι ο 5ος οδηγός που κατέβηκε το 1'40'' στο τριήμερο, αφήνοντας πίσω το μεγάλο αστέρι του HRC, τον Marc Marquez, που σήμερα βελτίωσε σημαντικά το χρόνο του, αλλά έμεινε στην 5η θέση με 1:40.130.

Ο Jorge Lorenzo είναι στην 4η θέση, με 1:40.105, αλλά και αυτός δυσκολεύτηκε με την κυκλοφοριακή συμφόρηση που επικράτησε στα τελευταία 20 λεπτά των 8ωρων δοκιμών, αφού τότε η πίστα είχε στεγνώσει και οι 22 οδηγοί βρέθηκαν συγχρόνως στην πίστα.

 

Όπως γράψαμε νωρίτερα ο Dani Pedrosa δεν οδήγησε σήμερα, αφού οι συνθήκες δεν φαινόταν ότι θα βελτιωθούν και ήδη αντιμετώπιζε μικρό πρόβλημα με το λαιμό του, όπως στις ΗΠΑ.

Ο Andrea Iannone έδωσε και σήμερα το δικαίωμα στην Ducati να χαρεί, με την 6η θέση και χρόνο 1:40.331, που είναι ελάχιστα αργότερος από το χθεσινό χρόνο του Dovi, που σήμερα είναι 8ος, δοκιμάζοντας το νέο φέρινγκ.

Ο Hayden επίσης πήγε γρηγορότερα σήμερα, πήρε την 7η θέση και δείχνει ότι σε αυτήν την πίστα η Ιταλική εταιρία μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Μάλιστα ο δοκιμαστής Michele Pirro πήρε την 10η θέση, με την πειραματική του μοτοσυκλέτα, που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο.

Ο Randy de Puniet έδειξε ότι παραμένει σπουδαίος οδηγός, αφού έφερε την CRT Aprilia του στην 11η θέση, μόλις 1.460δ από την κορυφή!

Εκτός από τον Pedrosa, o Ben Spies επίσης δεν μπήκε καθόλου σητν πίστα σήμερα, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με τον τραυματισμό του στον ώμο.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τους χρόνους αναλυτικά, με κλικ στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Η προσομοίωση του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez test3: Ξανάρχισε η δράση, ο Crutchlow 1ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα