• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez test 2: Ο Rossi στην κορυφή την 2η μέρα
4 οδηγοί κάτω από το ρεκόρ πίστας!
Νέα 24/03/2013 - 20:04

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Μετά από 10 ημέρες επίσημων δοκιμών (2 Βαλένθια, 6 Μαλαισία, 2 Χερέθ) έχουμε 4 οδηγούς να μοιράζονται την 1η θέση στις μέρες αυτές. Πέρα από την 1η μέρα στη Βαλένθια το Νοέμβριο με βροχή που ταχύτερος ήταν ο Bautista, o Pedrosa είναι αυτός που κυριάρχησε με 7 ημέρες στην πρώτη θέση της κατάταξης, ο Lorenzo ήταν 2 φορές 1ος και σήμερα ο Rossi “έγραψε” την 1η του πρωτιά σε επίσημες δοκιμές, μετά από δύο χρόνια απουσίας. Όσοι τον αμφισβήτησαν τον προηγούμενο καιρό, που προσαρμοζόταν (και ακόμη προσαρμόζεται πάνω στην Μ1), μπορούν ακόμη να αλλάξουν γνώμη, αφού όλα δείχνουν ότι μπορεί να μάχεται για βάθρα και νίκες.

Σίγουρα ο ταχύτερος γύρος δεν λέει πολλά πράγματα, αφού οι αγώνες κερδίζονται με τη σταθερότητα, τομέα στον οποίο μέχρι τώρα ο Lorenzo έχει δείξει απίστευτη δύναμη, αλλά είναι μια ένδειξη ότι ο 34χρονος Valentino δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, όπως άλλωστε δήλωσε προχθές ο Lin Jarvis και μπορείτε να ξαναδιαβάσετε εδώ το τι είπε!

“Ήταν μια θετική μέρα! Δεν είναι πολύ σημαντικό, αλλά και είναι σημαντικό το ότι βρέθηκα στην 1η θέση”, είπε ο Rossi, του οποίου τις δηλώσεις θα διαβάσετε αναλυτικά σε επόμενο άρθρο.

Ο Lorenzo από την μεριά του δήλωσε: “Είναι καλό για την Yamaha, αλλά και για το σπορ, το ότι ο Valentino είναι μπροστά!”. Ο Ισπανός της Yamaha είπε επίσης ότι η Honda είναι πολύ κοντά και σε αυτήν την πίστα και ότι αύριο αν είναι καλές οι συνθήκες θα δούμε πολύ καλούς χρόνους.

Στην 3η θέση ο Cal Crutchlow είναι η άλλη μεγάλη ευχάριστη στιγμή για τους ανθρώπους της Yamaha.

O Pedrosa έμεινε στην 4η θέση, μόλις ένα δέκατο από την κορυφή και με αρκετούς γύρους σε χρόνους κάτω από 1'40'' και σίγουρα αύριο θα δείξει τη δύναμή του. Πάντως ο ομόσταυλός του Marc Marquez παρά το ότι προσπάθησε πολύ, δεν κατάφερε παρά να είναι στην 7η θέση, με διαφορά 1.189 από τον Rossi.

 

O Andrea Dovizioso είναι η ευχάριστη έκπληξη για την Ducati, με την 5η θέση, αλλά ο ίδιος είναι συγκρατημένα αισιόδοξος, αφού η διαφορά των 0.797 είναι σχετικά μεγάλη.

Ο Alvaro Bautista πριν την πτώση του είχε καταφέρει να πετύχει τον 6ο χρόνο, αλλά με διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή. Bradl, Iannone & Hayden συμπλήρωσαν τη δεκάδα, ενώ ο τρομερός Barbera έφερε την CRT μοτοσυκλέτα του στην 11η θέση με διαφορά 1.851 από τον πρώτο.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τους χρόνους αναλυτικά, με κλικ στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

"Νέα θέματα" o Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez test 2: O Rossi 1ος στις 4μμ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα