• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Schumacher με Honda Superbike!
Θα δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα στην Βαλένθια
Νέα 11/03/2013 - 18:16

Μετά και τη δεύτερή του απόσυρση από τη F1, ο Michael Schumacher δεν μένει άπραγος και σβήνει τη δίψα του για δράση με το να συμμετέχει σε αγώνες καρτ. Ωστόσο, μια από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι – και ήταν – να οδηγά μοτοσυκλέτες και σύμφωνα με το γερμανικό website, Speedweek.de ο πολύ-Πρωταθλητής της F1 θα λάβει μέρος στο τριήμερο τεστ της Dunlop στην Βαλένθια, το οποίο ξεκινά σήμερα!

 

Θυμίζουμε ότι πριν λίγα χρόνια, το 2007, ο Schumacher δοκίμασε την Ducati Desmosedici GP7, ενώ το 2008 βρέθηκε στο τιμόνι της CBR 1000RR Fireblade του Carlos Checa. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να οδηγήσει τη νέα – τότε – S1000RR της BMW στην Albacete, όπως και τις Ducati και Yamaha των Troy Bayliss και Noriyuki Haga αντίστοιχα. Την ίδια πολυάσχολη χρονιά, 2008, πήρε μέρος στο Super Duke Trophy της KTM στην Ιταλία, στον 8ωρο αγώνα αντοχής στο Oschersleben, ενώ πήρε μέρος και σε 3 αγώνες στα SBK για να προετοιμαστεί για τη συμμετοχή του στα Γερμανικά SBK το 2009.

 

Ωστόσο στο Πρωτάθλημα αυτό δεν πήρε ποτέ μέρος, μιας και ο Γερμανός άσος είχε μια σφοδρότατη σύγκρουση δοκιμάζοντας την Honda 1000 CBR Fireblade που του άφησε σοβαρά τραύματα, τα οποία και έγιναν γνωστά μήνες μετά το συμβάν, το οποίο όμως δεν το εμπόδισε να επιστρέψει στην F1. Πάντως το τι σκέφτεται ο Schumacher και αν θα πάρει την απόφαση να αγωνιστεί με μοτοσυκλέτα στα 44 του χρόνια, παραμένει για την ώρα άγνωστο.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Dovi εξηγεί τα συν και τα πλην της Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Η Desmo κεφαλή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα