• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner και Superbikes;
Τον Αυστραλό στα SBK θέλει ο Nakamoto!
Νέα 28/02/2013 - 15:32

Ο αντι-Πρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, βρέθηκε στο Phillip Island την περασμένη εβδομάδα, στη συνάντηση ανάμεσα σε Dorna και τις ομάδες με θέμα το πώς θα μειωθεί (άμεσα) το κόστος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

 

Μπορεί – επίσημα – η Honda να μην σχετίζεται άμεσα με το Πρωτάθλημα, καθώς δεν υποστηρίζει εργοστασιακά τις CBR1000RR των Jonathan Rea και Leon Haslam, ωστόσο σύμφωνα με το gpextra.com, το αφεντικό του HRC δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει μερικές έκτακτες συμμετοχές ο Αυστραλός στο Πρωτάθλημα για να βοηθήσει στη διαφήμισή του! «Θα ήταν καλή ιδέα να έχουμε τον Casey Stoner ως έκτακτη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK», τόνισε ο Nakamoto. «Ωστόσο ο Casey δεν είναι φθηνός. Θα ήταν επίσης ωραία αν μας βοηθούσε στην εξέλιξή του. Ποιος ξέρει…!».

 

Πρόσφατες φήμες ήθελαν τον Stoner να κάνει έκτακτες συμμετοχές στο MotoGP – κάτι που ο ίδιος ο Suppo αρνήθηκε ότι θα συμβεί για την ώρα – ενώ τώρα έχουμε τον Nakamoto να θέλει τον Αυστραλό άσο να δίνει το παρόν σε μερικούς αγώνες των SBK! Το μόνο που μένει είναι να ακούσουμε τον επόμενο μήνα ότι ο Casey θα συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Πρωτάθλημα Superbike για να βοηθήσει στην προώθησή του!

 

Γράψτε μας τη γνώμη σας – αφού συνδεθείτε στο facebook– στο τέλος του άρθρου!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αυτή είναι η πραγματικότητα!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang II, Ημέρα 3η: Καταπληκτικό τέλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα