• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η φλόγα δεν έσβησε ποτέ!
Στην Ducati ήμουν μόνο εγώ αυτός που ήξερε να κερδίζει!
Νέα 20/02/2013 - 11:44

Ο νέος εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, Valentino Rossi, μίλησε για τη νέα σεζόν και τις επιδιώξεις του λίγο πριν την έναρξη αυτής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό Motosprint. Παράλληλα μίλησε και για τα δύσκολα χρόνια στη Ducati αλλά και για τις φιλοδοξίες του!

 

Η 18η σεζόν του Ιταλού σούπερ-σταρ στο MotoGP, αναμένεται να του δώσει νέα πνοή, καθώς επέστρεψε στην αγαπημένη του Μ1 και ήδη από το πρώτο τεστ έδειξε γρήγορος και ανταγωνιστικός, γεμίζοντας αισιοδοξία τους ανά την υφήλιο οπαδούς του. Μιλώντας για τη φυγή του από την ιταλική φίρμα σχολίασε: «Το παρελθόν μου μιλά για μένα, καθώς με τις Aprilia, Honda και Yamaha ήμουν τυχερός και βρισκόμουν στις σωστές μοτοσυκλέτες. Ξέρω πως είναι να κερδίζω, ωστόσο ίσως στη Ducati να ήμουν μόνο εγώ αυτός που ήξερε να κερδίζει!».

 

Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει δυναμικά στις επιτυχίες, όχι γιατί έχει να αποδείξει κάτι σε κάποιον, αλλά κυρίως στον εαυτό του: «Οδηγώ επειδή το διασκεδάζω, όπως άλλωστε συνέβαινε ανέκαθεν, ωστόσο είναι προφανές ότι επέστρεψα στη Yamaha για να κερδίσω τις Honda όπως έκανα και πριν χρόνια. Βρήκα τη μοτοσυκλέτα πιο ευκολοδήγητη, σε σχέση με το 2009, η πρόσφυση και τα ηλεκτρονικά είναι απίστευτα!». Με την επιστροφή του στον κατασκευαστή από την Iwata, το κλίμα και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον Ιταλό και τον νυν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo, αναμένεται να κλέψουν την παράσταση, ωστόσο ο Vale έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον ομόσταυλό του: «Ο Lorenzo, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου. Αυτός, όπως και ο Pedrosa, μου έδειξαν σεβασμό, κάτι που ο Stoner και εν μέρει ο Dovizioso δεν έκαναν. Ήταν πολύ δίκαιος απέναντί μου ο Lorenzo».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό: «Πέρυσι ο Pedrosa έκανε έναν εκπληκτικό δεύτερο μισό και ίσως φέτος είναι η χρονιά του. Είναι έτοιμος. Από την άλλη, η μοίρα του παίζει περίεργα παιχνίδια και κάθε φορά που πλησιάζει να πάρει τον Τίτλο, όλο και κάτι γίνεται! Ο Marquez είναι ο μοναδικός από τους οδηγούς, στον οποίο βλέπω τον εαυτό μου! Παρά το ότι είναι ένας από τους αντιπάλους μου, εν τούτοις βλέπω πολύ τον εαυτό μου σ’ εκείνον». Στη συνέντευξη υπογράμμισε ότι το ελάχιστο που θέτει ως στόχο φέτος, είναι να κερδίσει σε έναν αγώνα, ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι αυτό δεν μπορεί να είναι αρκετό για τον Valentino Rossi: «Η φλόγα μέσα μου δεν έσβησε ποτέ! Νιώθω ανταγωνιστικός, ωστόσο για να φτάσω στο σημείο να κερδίζω τους Lorenzo και Pedrosa πρέπει να δουλέψω πολύ, ειδικά στο ρυθμό αγώνα. Πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσω, ωστόσο μόνο εγώ γνωρίζω την αλήθεια!».

 

Επόμενο άρθρο »

Επέκταση συμβολαίου για Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez, ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα