• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτος στόχος το βάθρο για Bradl!
Αυτό είναι το επόμενο βήμα σύμφωνα με τον Nakamoto
Νέα 12/02/2013 - 09:47

O αντι-Πρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, θεωρεί ότι ο αναβάτης της LCR Honda, Stefan Bradl, πρέπει να ξεκινήσει τη σεζόν με μοναδικό στόχο να κατακτήσει το πρώτο του βάθρο. Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην 8η θέση, απειλώντας να πάρει το πρώτο του βάθρο σε αρκετούς αγώνες, με σημαντικότερη στιγμή τον αγώνα της Aragon, όταν και έπεσε ενώ ήταν τρίτος!

 

«Πέρυσι ο Bradl είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο βάθρο, αλλά την έχασε εξαιτίας μιας πτώσης», σχολίασε ο Nakamoto. «Έτσι, πρώτος του στόχος για φέτος είναι να ανέβει στο βάθρο και μετά μπορεί να σκεφτεί το επόμενο βήμα». Μπορεί να έχασε το πρώτο του βάθρο πέρυσι, ωστόσο ο νεαρός Γερμανός αναβάτης ανανέωσε το συμβόλαιό του απευθείας με τη Honda κι έτσι, είναι δεσμευμένος μέχρι το τέλος του 2014.

 

Στη συμφωνία αυτή, συμπεριλαμβάνεται και ο όρος ότι θα λάβει εργοστασιακή υποστήριξη, αν και δεν ήταν ξεκάθαρο αν αυτό θα συμβεί άμεσα ή από το 2014.  Ερωτώμενος σχετικά με τον κινητήρα και το πλαίσιο των τεσσάρων αναβατών της Honda στο Πρωτάθλημα (PedrosaMarquezBradlBautista) ο Nakamoto απάντησε: «Και οι τέσσερεις αναβάτες έχουν στη διάθεσή τους τις ίδιες προδιαγραφές. Η μοναδική διαφορά, μέχρι στιγμής, είναι ότι ο Dani έχει δοκιμάσει ένα διαφορετικό μοτέρ».

 

Να σημειώσουμε ότι για τον Bautista, ο οποίος διανύει τη δεύτερή του χρονιά στην ομάδα του Gresini, η βασική του διαφορά από τους υπόλοιπους είναι ότι χρησιμοποιεί ανάρτηση της Showa, αντί της Ohlins. «Η ανάρτηση της Showa έχει βελτιωθεί αρκετά μετά και το τεστ εδώ της περασμένης χρονιάς και έχουν και επιπλέον ιδέες για τη συνέχεια», υπογράμμισε ο Nakamoto.

 

Επόμενο άρθρο »

Έκκληση από τον Rea!

« Προηγούμενο άρθρο

Πνευματικές βαλβίδες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA