• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM Moto3 ιδιωτικό τεστ
Πρώτος ο Vinales, θετικές εντυπώσεις από Σίσση
Νέα 10/02/2013 - 15:14

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο επίσημο τεστ της Moto3 στη Βαλένθια - από 12 έως 14 Φεβρουαρίου - οι αναβάτες της KTM Moto3 (ανάμεσά τους φυσικά και ο δικός μας Θανάσης Σίσσης) είχαν προγραμματίσει δοκιμές στην Almeria. Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι Red Bull KTM Ajo, JHK T-Shirt LaGlisse, Estrella Galicia 0,0, RW Racing GP και η Intact GP Moto2 αλλά και ο Sandro Cortese πάνω στην Kalex του της κατηγορίας Moto 2.

 

Τη φετινή χρονιά οι μοτοσυκλέτες της KTM θα είναι 5 κιλά ελαφρύτερες από τις αντίστοιχες του 2012 και οι αναβάτες του Ajo, Luis Salom, Zulfahmi Khairuddin και φυσικά ο Θανάσης Σίσσης, είχαν καλή αίσθηση και θετικές εντυπώσεις πάνω στη μοτοσυκλέτα που χάρισε στον Sandro Cortese τον Τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλητή την περασμένη - παρθενική - σεζόν της Moto3.

 

Για τους αναβάτες της JHK T-Shirt LaGlisse ήταν η δεύτερη φορά πάνω στην KTM M32, με τον Maverick Vinales να έχει στη διάθεσή του τη full εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, ενώ η Ana Carrasco συνεχίζει να μαθαίνει πάνω σε μια RC250R. Το ενδιαφέρον είναι ότι και στις δυο μοτοσυκλέτες τους φιγουράρει το logo της Avintia - χορηγού του θερμόαιμου Vinales όταν ήταν στη BQR - έτσι αναμένουμε μερικά πολύ σημαντικά νέα με την παρουσίαση της ομάδας.

 

Στους χρόνους, σύμφωνα με την LaGlisse, ήταν ο Vinales αυτός που έσπασε το ρεκόρ πίστας με χρόνο στο 1.39.1, ενώ η Carrasco ολοκλήρωσε στο τριήμερο τεστ 160 γύρους συνολικά, με καλύτερο χρόνο στο 1.41.8. Ο Ajo δεν έδωσε στη δημοσιότητα χρόνους, ενώ την ίδια τακτική ακολούθησε και η Galicia 0,0 με την τελευταία να διαθέτει στις τάξεις της τον rookie της χρονιάς, Alex Rins και τον μικρό αδερφό του Marquez, Alex, ο οποίος είναι και Πρωταθλητής της Moto3 του Ισπανικού Πρωταθλήματος. Και οι δυο τελευταίοι είχαν πτώσεις στο τεστ, χωρίς ευτυχώς σοβαρές συνέπειες.


Τις δηλώσεις του Σίσση και των ομόσταυλών του μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

 

Επόμενο άρθρο »

Pernat: O Rossi είναι διεκδικητής!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Σίσσης έκανε δοκιμές στην Αλμερία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA