• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στόχος μας το 2.00!
Θετικός απολογισμός και τη 2η ημέρα για τον Vale
Νέα 06/02/2013 - 16:10

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στο γκαράζ του Valentino Rossi, κάτι που γίνεται φανερό τόσο σε αυτούς που ζουν τα γεγονότα από κοντά, όσο και μέσα από τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου και δείχνουν έναν ευδιάθετο και χαμογελαστό Valentino. Ο Ιταλός αναβάτης, όπως είχε δηλώσει και χτες, νιώθει πλέον ανακούφιση – συνειδητοποιώντας ότι είναι ακόμα ανταγωνιστικός – και είναι έτοιμος να παλέψει για να σκαρφαλώσει και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

 

Αυτό, βέβαια, δεν θα γίνει χωρίς σκληρή δουλειά και όπως τόνισε στις σημερινές του δηλώσεις, οι βάσεις έχουν μπει και ο απολογισμός και της δεύτερης ημέρας στη Μαλαισία είναι θετικός. Ο Rossi είναι σταθερά γρήγορος και κρατά τον τέταρτο καλύτερο χρόνο της ημέρας, ενώ η διαφορά του από τους πρωτοπόρους είναι μικρότερη του μισού δευτερολέπτου!

 

«Η δεύτερη ημέρα δοκιμών στη Sepang έχει τελειώσει και ο απολογισμός της ημέρας είναι θετικός για εμάς!», υπογράμμισε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Καταφέραμε και τελειώσαμε με κάποιες εργασίες στη μοτοσυκλέτα. Τη φετινή σεζόν έχουμε μερικά διαφορετικά εξαρτήματα και συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο στήσιμο. Το θετικό είναι ότι έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με χτες – όσον αφορά στην αίσθησή μας με το νέο ελαστικό – αλλά και σε ρυθμό, μιας και ήμουν μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος, διόλου άσχημα! Η τέταρτη θέση είναι καλή, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η διαφορά μας με τον Pedrosa και τον Lorenzo είναι μικρότερη του μισού δευτερολέπτου. Δυστυχώς άρχισε να βρέχει και έπρεπε να διακόψουμε νωρίτερα. Στόχος μας για το απόγευμα ήταν το 2.00, αλλά θα δοκιμάσουμε και πάλι αύριο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang, Φωτογραφικό 2

« Προηγούμενο άρθρο

Βελτιωμένος ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα