• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Όχι στην κριτική!
Οι χρόνοι δεν είναι προτεραιότητά μας
Νέα 06/02/2013 - 12:20

Οι θετικές – πρώτες – εντυπώσεις από τις πρώτες δοκιμές στη Βαλένθια, έδωσαν τη θέση τους στον σκεπτικισμό και στην απογοήτευση στο γκαράζ του Andrea Dovizioso. Ο Ιταλός αναβάτης – ο οποίος διαδέχεται τον μεγάλο Valentino Rossi στην Ducati – έχει μπροστά του το μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του και χτες, πρώτη ημέρα των δοκιμών στη Μαλαισία, πήρε μια γεύση των δυσκολιών που τον περιμένουν τη φετινή σεζόν.

 

Βέβαια ο Dovi έχει συνηθίσει σε άλλη μοτοσυκλέτα και θα χρειαστούν αρκετές ώρες στην πίστα για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, κάτι που και ο ίδιος τόνισε στις χτεσινές δηλώσεις του: «Η μοτοσυκλέτα είναι διαφορετική σε σχέση με τη Yamaha και πρέπει να κάνω πολλά χιλιόμετρα για να προσαρμοστώ», τόνισε ο Ιταλός οδηγός. «Το απόγευμα εστιάσαμε κυρίως στη γεωμετρία του πλαισίου και προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε μέχρι ποιού σημείου μπορούμε να βελτιώσουμε το στήσιμο. Είναι γεγονός ότι τώρα ξεκινάμε τη νέα μας προσπάθεια και στη Μαλαισία θα γίνει η περισσότερη δουλειά».

 

«Η διαφορά μας από τους μπροστά είναι μεγάλη, αλλά είναι μόλις η πρώτη ημέρα του τεστ. Οι Pedrosa και Lorenzo γνωρίζουν τις μοτοσυκλέτες τους, ενώ εμείς τώρα την εξελίσσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και δεν πρέπει να κάνουμε κριτική. Οι χρόνοι δεν αποτελούν – για την ώρα – προτεραιότητά μας. Χρησιμοποιήσαμε δυο μαλακά ελαστικά, κάναμε στο σύνολο 50 γύρους και δεν κοιτάξαμε τους χρόνους. Θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα. Θα δουλέψουμε πολύ για τα επόμενα δυο χρόνια. Ωστόσο θα χρειαστούν ώρες στην πίστα, διότι εκεί εξελίσσεται η μοτοσυκλέτα και όχι στον προσομοιωτή. Τη βάση την έχουμε, όμως το πλαίσιο και το μοτέρ δεν θα είναι τα ίδια για όλη τη σεζόν. Η Ducati γνωρίζει ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετά μέτωπα και θα δουλέψουμε σκληρά να το πετύχουμε».

 

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της BMW Motorrad

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Marquez θέλει τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα