• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Abraham SR: Δεν κάναμε πισωγύρισμα
Η ART της Aprilia είναι από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες
Νέα 29/01/2013 - 11:21

Ο πατέρας του Karel Abraham – και επικεφαλής της ομάδας με την οποία αγωνίζεται ο γιός του – θεωρεί ότι η αλλαγή από την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα στη CRT Aprilia δεν αποτελεί πισωγύρισμα!

 

Θυμίζουμε ότι η Cardion AB αγωνιζόταν με μοτοσυκλέτα της Ducati από το 2011, όταν έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία της και να αγωνιστεί με CRT τη νέα χρονιά. Η ομάδα της Τσεχίας θα είναι μια από τις 4 ομάδες που θα διαθέτουν την ART Aprilia, μια μοτοσυκλέτα που διέπρεψε την προηγούμενη σεζόν στα χέρια των Aleix Espargaro και Randy de Puniet.

 

«Η ART είναι μια από τις καλύτερες CRT μοτοσυκλέτες», δήλωσε ο Abraham ο γηραιότερος. «Η αλλαγή μας από την πρωτότυπη δεν αποτελεί πισωγύρισμα! Θεωρώ ότι οι CRT θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν κάποιες πρωτότυπες. Επιπροσθέτως θα είναι περισσότερο στο προσκήνιο, χάρη στο νέο σύστημα των κατατακτηρίων (σ.σ. περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να διαβάσετε εδώ)».

 

Ο Abraham ο νεότερος είχε μια δύσκολη σεζόν πέρυσι, τερματίζοντας στη 14η θέση της συνολικής κατάταξης – τελευταίος από τους εργοστασιακούς αναβάτες – και ανυπομονεί για τη νέα πρόκληση του 2013. «Στόχος μου είναι να είμαι πάντα μέσα στους πρώτους CRT αναβάτες. Παράλληλα πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να δοκιμαστώ και απέναντι στις πρωτότυπες, διότι υπάρχουν πίστες όπου οι διαφορές των μοτοσυκλετών εξαλείφονται», υπογράμμισε ο Τσέχος αναβάτης.

 

«Είχα πολύ καλή αίσθηση με την ART στη Βαλένθια, στις πρώτες δοκιμές, ειδικά μου έκανε εντύπωση η απόδοσή της στις στροφές. Το μοτέρ μας θα είναι καλύτερο και ανυπομονώ να την οδηγήσω στη Sepang

 

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη με τον Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Αναλυτικά το νέο σύστημα κατατακτηρίων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα