• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom 2013: Dovi και Hayden στο προσκήνιο!
Αυτήν την ώρα η συνέντευξη Τύπου των 2 αναβατών
Νέα 15/01/2013 - 11:08

Έφτασαν στις 14 Ιανουαρίου στη Madonna di Campiglio οι Andrea Dovizioso και Nicky Hayden για το 23ο Wrooom, μέσα σ’ ένα Audi και ντυμένοι με τα σπέσιαλ χρώματα της εκδήλωσης.

 

Αυτήν την ώρα, οι δυο αναβάτες δίνουν συνέντευξη Τύπου – στην οποία παραβρίσκεται ο Διευθυντής του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρης Διατσίδης – λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, η οποία άτυπα σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς. Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί για την αποκάλυψη της νέας Desmosedici GP13, η οποία θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα σ’ ένα σαλέ στη Madonna di Campiglio. Εν τω μεταξύ, οι μοτοσυκλέτες έχουν ήδη ανέβει στο βουνό, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των παρευρισκομένων θεατών και σκιέρ!

 

Το Wrooom θα συνεχιστεί και την Τετάρτη, με συνέντευξη Τύπου του νέου Γενικού Διευθυντή της Ducati Corse, Bernhard Gobmeier καθώς και του Διευθυντή της Αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, Stefano Domenicali.

 

Την Πέμπτη είναι η σειρά των αναβατών της Ferrari να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους, ενώ η όλη εκδήλωση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με τον αγώνα σκι ανάμεσα σε όλους τους προσκεκλημένους, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει η καθιερωμένη "κόντρα" των άσσων του MotoGP και της Formula 1, οι οποίοι θα αγωνιστούν με καρτ στη παγωμένη λίμνη της πόλης!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Estrella Galicia 0,0 νέος χορηγός του HRC

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar, 9η ειδική: Θρίαμβος Despres!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA