• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
New California 1400 Open Week Event
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις
Νέα 11/01/2013 - 12:58

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια MOTO GUZZI OPEN WEEK  και της παρουσίασης του νέου μοντέλου Moto Guzzi California 1400  από το σημείο  αποκλειστικής διανομής  MOTO GUZZI, Κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟY στην Αθήνα (Λ. Μεσογείων   458 στην  Αγ. Παρασκευή).

 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου,  συγκεντρώθηκαν παλιοί και καινούργιοι φίλοι της Moto Guzzi  για να θαυμάσουν από κοντά το νέο μοντέλο και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις  σχετικά με τη θρυλική μάρκα.

 

Όλοι οι παρόντες  συμμετείχαν σε κλήρωση με ρούχα και αξεσουάρ από τη νέα συλλογή της Moto Guzzi.

 

Το μεγάλο δώρο όμως περιμένει έναν τυχερό ανάμεσα σε αυτούς που θα παραγγείλουν πρώτοι τη μοτοσυκλέτα (έως 30/04/2013), καθώς θα μπουν στην κλήρωση για  ένα 3ήμερο ταξίδι 2 ατόμων στη λίμνη Como της Ιταλίας και την εθιμοτυπική επίσκεψη στο ιστορικό εργοστάσιο της Moto Guzzi , στο Mandello del  Lario.

 

Τη  νέα μοτοσυκλέτα  μπορείτε να δείτε και να θαυμάσετε από κοντά μαζί με την υπόλοιπη γκάμα της Moto Guzzi, όπως τα V7, Stelvio 1200 και Nevada 750 στο σημείο πώλησης   Κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟY στη Λ. Μεσογείων.

 

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Moto Guzzi  www.motoguzzi.gr και ενημερωθείτε για τα προνόμια και  όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της μάρκας.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: O Yamada μιλά για τη νέα σεζόν

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar, 6η ειδική: Πρώτος ο Lopez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα