• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλωσήρθατε στη... Lorenzo's Land!
Στον "αέρα" βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η νέα ιστοσελίδα του Jorge Lorenzo...
Νέα 25/03/2009 - 23:57
Με μια διάσημη φράση του θρυλικού Muhammad Ali ο Jorge Lorenzo μας καλωσορίζει στη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα του (www.lorenzo99.com).

Κάποτε είχε ζητηθεί από τον «κορυφαίο αθλητή του αιώνα» σύμφωνα με το Sports Illustrated και το BBC, να περιγράψει το αγωνιστικό του στιλ. «Πετώ σαν πεταλούδα, τσιμπώ σαν μέλισσα» απάντησε ο κορυφαίος πυγμάχος όλων των εποχών.

Την ίδια φράση χρησιμοποιεί ο 21χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha για να μας υποδεχθεί στην Lorenzo' Land, «...έναν κόσμο όπου όλα είναι πιθανά» όπως περιγράφει στο μήνυμα που φιλοξενείται στην αρχική σελίδα.

Προς το παρόν η ιστοσελίδα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο καθώς υπάρχουν μόνο δύο σελίδες για να περιηγηθεί ο επισκέπτης: μια που φιλοξενεί ένα σύντομο βιογραφικό του και μια με φωτογραφίες του από την επίσημη παρουσίαση της Fiat Yamaha.

«Η δόξα είναι για τους εκλεκτούς και για τους άξιους. Εγώ έχω επιλέξει να είμαι άξιος», είναι η φράση που βρίσκεται πάνω από το μίνι βιογραφικό του, ενώ στο section με τις φωτογραφίες, υπάρχει μια φράση του Αμερικάνου στοχαστή, συγγραφέα και φιλόσοφου, Χένρι Ντέιβιντ Θόρο. «Τα πράγματα δεν αλλάζουν, εμείς αλλάζουμε»...

Πολύ σύντομα το site θα εμπλουτιστεί με νέα sections όπως για παράδειγμα multimedia zone, ηλεκτρονικό κατάστημα με επίσημα προϊόντα του Lorenzo, αλλά και ξεχωριστή σελίδα που θα φιλοξενεί όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τον Ισπανό αναβάτηκαι τη συμμετοχή του στα MotoGP.

Ο Por Fuera, που από φέτος θα αγωνίζεται με το Νο99 στη μοτοσικλέτα του, ωριμάζει και «ψάχνεται». Στη δεύτερη σεζόν του στα MotoGP πάει για Πρωτάθλημα όσο και αν αρνείται πεισματικά να το παραδεχθεί.

Επόμενο άρθρο »

O Furusawa «φοβάται» τον συνδυασμό Stoner/Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Αkiyoshi ο ...αντί Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα