• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αkiyoshi ο ...αντί Pedrosa
O Iάπωνας θα πάρει μέρος στο IRTA Test με την Repsol Honda αντικαθιστώντας τον τραυματία Dani Pedrosa...
Νέα 24/03/2009 - 20:21
Mε τον Dani Pedrosa να έχει τεθεί νοκ άουτ από το IRTA Test (28-29/3) καθώς βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά τις επεμβάσεις που υποβλήθηκε στο αριστερό του χέρι και στο αριστερό του γόνατο, η Repsol Honda ζήτησε τη βοήθεια του έμπειρου Ιάπωνα αναβάτη Kousuke Akiyoshi.

Ο 34χρονος οδηγός που στο παρελθόν έχει διατελέσει δοκιμαστής της Suzuki ενώ έχει πάρει μέρος και σε κάποιους αγώνες ως wild card, μετακόμισε φέτος στο HRC και θα αγωνιστεί σε αρκετούς αγώνες του Πρωταθλήματος Ιαπωνίας με την F.C.C. TSR team. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα εκπροσωπήσει την Honda και στον οχτάωρο αγώνα της Suzuka με παρτενέρ τον Shinichi Itoh.

Στη Jerez ο Αkiyoshi θα βοηθήσει τον Andrea Dovizioso και τον Toni Elias (σ.σ. ο Ισπανός θα έχει φέτος μια εργοστασιακών προδιαγραφών μοτοσικλέτα) που μετα τον τραυματισμό του Pedrosa, έχουν επωμιστεί το βάρος της εξέλιξης της RC212V.

Στην πίστα της Ανδαλουσίας θα βρεθεί και ο επί χρόνια δοκιμαστής της Ducati Vittoriano Guareschi που μαζί με τους Casey Stoner και Nicky Hayden θα δουλέψουν πάνω στην Desmosedici GP9.

«Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες γίνεται πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια του Kosuke. Στις δοκιμές της Sepang και του Losail συγκεντρώσαμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες τις οποίες θέλουμε να εμπλουτίσουμε στη Jerez. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Akiyoshi θα μπορέσει να βοηθήσει τον Dovizioso στο πρόγραμμα που έχουμε για την εξέλιξη της μοτοσικλέτας μας», είπε ο team manager της Repsol Honda, Kazuhiko Yamano.

Επόμενο άρθρο »

Ο Capirossi ποντάρει... στον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Όλα έτοιμα για το IRTA Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα