• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Capirossi ποντάρει... στον Rossi
«Όπως πάντα φαβορί είναι ο Rossi», λέει χαρακτηριστικά ο Capirex...
Νέα 24/03/2009 - 00:08
Tα γραφεία στοιχημάτων ανά τον κόσμο δίνουν ως φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματον των MotoGP, τον Valentino Rossi.

Δεν είναι όμως μόνο οι bookmakers που θεωρούν πως ο Doctor έχει τον πρώτο λόγο για τον φετινό τίτλο. Κάτι ανάλογο πιστεύουν και οι περισσότεροι αντίπαλοί του, με πρώτο και καλύτερο τον Loris Capirossi.

«Όπως πάντα φαβορί είναι ο Valentino. Είναι σταθερή... αξία και πάντα μπορείς να ποντάρεις πάνω του. Οι πρωταγωνιστές φέτος θα είναι οι συνήθεις ύποπτοι: ο Rossi, προφανώς ο Stoner, ο Pedrosa και ο Lorenzo. Μετά βλέπω τον Dovizioso και γιατί όχι εμένα!», είπε ο Capirex, που έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στις χειμερινές δοκιμές.

«Περιμένω ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική από την περσινή. Πλέον έχουμε κοινό προμηθευτή ελαστικών οπότε όλοι θα έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο γόμες. Θα είναι ένα Πρωτάθλημα πιο ισορροπημένο και με το φρένο που θα μπει στην εξέλιξη για οικονομικούς λόγους οι μοτοσικλέτες θα είναι πιο κοντά σε απόδοση, προς όφελος του θεάματος», πρόσθεσε ο 36χρονος οδηγός της Rizla Suzuki που μίλησε και για την νέα GSV-R: «Η Suzuki έχει φτιάξει μια πραγματικά πολύ καλή μοτοσικλέτα. Οι δοκιμές έχουν πάει πολύ καλά και μου αρέσει πολύ που οι αλλαγές που ζητάω εγώ αρέσουν και στον Chris (Vermeulen). Αυτό που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι λίγη περισσότερη δύναμη».

Επόμενο άρθρο »

O Furusawa «φοβάται» τον συνδυασμό Stoner/Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Αkiyoshi ο ...αντί Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα