• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Επιτυχής η επέμβαση
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η εγχείριση
Νέα 05/12/2012 - 16:51

Ο νέος εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, Andrea Dovizioso, ο οποίος πήρε τη θέση του συμπατριώτη του και 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Valentino Rossi, αναρρώνει αυτή την ώρα μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, για να αφαιρέσει μια λάμα που είχε τοποθετηθεί στον ώμο του.

 

«Μόλις ξύπνησα. Οι γιατροί μου είπαν ότι η εγχείριση πήγε καλά. Σύντομα θα πάω σπίτι μου και θα ξεκινήσω αποθεραπεία», έγραψε ο Dovi στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, χτες το βράδυ. Πάντως, η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είχε καμμία σχέση με τον ξαφνικό πόνο που ένιωσε στο λαιμό του, στο τεστ της Jerez, που τον εμπόδισε να γράψει χιλιόμετρα με τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Θυμίζουμε ότι ο Dovi δήλωσε ότι δεν κατάφεραν να βρουν την αιτία του πόνου, κάτι όμως που δεν τον εμπόδισε να πάρει μέρος στο Sic Supermoto Day το περασμένο Σ/Κ, όπου και αναδείχθηκε νικητής, με την πολύτιμη βοήθεια του ομόσταυλού του, Mauno Hermunen. Πλέον ο Dovi, ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Βαλένθια, τον προηγούμενο μήνα, θα έχει την ευκαιρία να ανέβει και πάλι στη Desmosedici σε δυο περίπου μήνες, στο τεστ της Μαλαισίας, όπως μπορείτε να δείτε και από την αντίστροφη μέτρηση που “τρέχει” στο πάνω μέρος της σελίδας μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Διαγωνισμός για τους fan του Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ντεμπούτο Granado με Aspar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα