• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ντεμπούτο Granado με Aspar
Έκανε τους πρώτους γύρους με Kalex
Νέα 05/12/2012 - 15:46

Ο νέος αναβάτης του Aspar, Eric Granado,  ολοκλήρωσε τους πρώτους του γύρους στο τεστ της ομάδας στην πίστα της Almeria. «Δεν είχα ποτέ μου δοκιμάσει σε μια Moto3 και στη Moto2 είχα ένα τελείως διαφορετικό πλαίσιο», σχολίασε ο νεαρός Granado. «Μου αρέσει πολύ το νέο πλαίσιο της Kalex. Η μοτοσυκλέτα έχει κοφτερό κράτημα και κατά κάποιο τρόπο μου θυμίζει τις 125cc! Μου επιτρέπει να μπαίνω στις στροφές με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!»

 

«Αν και όλα είναι καινούργια για μένα, θεωρώ ότι έκανα καλή δουλειά. Δοκιμάζαμε κάτι νέο κάθε φορά, δουλεύοντας με τη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας κυρίως, για να βρούμε μια άνετη θέση οδήγησης. Δυο γύρους πριν το τέλος, είχα και μια μικρή πτώση».

 

Πτώση είχε και ο Folger, νωρίς στο τεστ, μαθαίνοντας ακόμα τη δομή της πίστας. «Η πίστα της Almeria είναι περίπλοκη κι έτσι στον δεύτερο γύρο μου έπεσα», σχολίασε. «Είναι διαφορετική από κάθε άλλη του ημερολογίου, αλλά αυτό είναι καλό διότι πειραματιστήκαμε σε κάτι νέο. Δοκιμάσαμε αμέτρητες ρυθμίσεις και πολύ γρήγορα κάναμε γρήγορους γύρους. Παίξαμε με το ύψος της μοτοσυκλέτας και μπορέσαμε να δουλέψουμε σε τομείς που δεν μπορείς να δοκιμάσεις σε ένα Σ/Κ αγώνα».

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Επιτυχής η επέμβαση

« Προηγούμενο άρθρο

Η GPtech στους Αμερικάνικους γύρους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα