• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NGM Moto2: Τελείωσε το 3ήμερο τεστ
Corsi, De Angelis και Cardus δοκίμασαν την SpeedUp
Νέα 03/12/2012 - 15:54

Οι καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν να ολοκληρώσει απροβλημάτιστα η NGM Mobile Forward Moto2, το τριήμερο τεστ στην Ισπανία (Almeria) με τους αναβάτες της: Ricky Cardus, Simone Corsi και Alex de Angelis.

 

Ο Cardus κατάφερε να πάρει μέρος μόνο την πρώτη ημέρα του τεστ, δοκιμάζοντας διάφορες αλλαγές και καταφέρνοντας να είναι πιο γρήγορος κατά μισό δευτερόλεπτο από την προηγούμενη φορά στην πίστα της Almeria. Ο Corsi είχε καλύτερη αίσθηση με την SpeedUp, όντας ο ταχύτερος όλων στο τεστ, ενώ ο De Angelis δοκίμασε την FTR την πρώτη ημέρα του τεστ και τις επόμενες πειραματίστηκε τόσο με την FTR όσο και με την SpeedUp.

«Το τεστ πήγε πραγματικά πολύ καλά», σχολίασε ο Simone Corsi «Είχαμε ήλιο και παρά το κρύο καταφέραμε να κάνουμε αρκετούς γύρους, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το 2013. Βελτίωσα την αίσθησή μου με την SpeedUp και είμαι χαρούμενος τόσο με την ομάδα όσο και με τη μοτοσυκλέτα».

 

Το τραυματισμένο δάχτυλο του De Angelis τον εμπόδισε στο τεστ, ενώ ανασταλτικός παράγοντας ήταν και η απειρία του στη συγκεκριμένη πίστα. Λόγω του τραυματισμού του δήλωσε ότι δεν πήγε πολύ γρήγορα, ωστόσο κρίνοντας από την απόδοση του Corsi, τόνισε ότι η μοτοσυκλέτα (SpeedUp) δείχνει πολύ καλή! Τέλος, ο Ricky Cardus, σχολίασε: «Κρίμα που κατάφερα να εκμεταλλευτώ μόνο τη μια ημέρα.του τεστ. Είχαμε κάνει εδώ τεστ και πιο πριν, αυτή τη φορά όμως δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά πράγματα και επιστρέφω σπίτι μου ήρεμος, χάρη στην αίσθηση που αποκόμισα από τη SpeedUp»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Χέρι-χέρι Granado και Aspar

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi follower του Biaggi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα