• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi follower του Biaggi!
Ακολουθεί τον Max στο Twitter
Νέα 03/12/2012 - 13:24

H παλιά παραπάνω φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει την σχέση των δυο Ιταλών αναβατών, αφού τα πρώτα χρόνια της περασμένης δεκαετίας, η μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Rossi και Biaggi πυροδοτούσε αντιδράσεις στην γειτονική μας χώρα και όχι μόνο!

 

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην μεταξύ τους διαμάχη, έδιναν και τα διαφορετικά τους στυλ, με τον Valentino να ήταν πιο επιθετικός στην οδήγησή του, ενώ ο Biaggi παρουσιαζόταν περισσότερο συγκρατημένος. Το ίδιο συνέβαινε και με τους χαρακτήρες τους, με τον Rossi να είναι περισσότερο κοινωνικός, σε αντίθεση με τον εσωστρεφή Biaggi.

 

Αυτό το Σ/Κ, στη Latina, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι σε πίστα και ίσως αυτό να αποτέλεσε το σημείο κλειδί για τη μεταξύ τους προσέγγιση. Ίσως πάλι ρόλο να έπαιξε και ο χρόνος που έχει περάσει, ή το γεγονός ότι θα ήθελαν να περάσει η σχέση τους στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με λιγότερο μελανά χρώματα!

 

Όποιο κι αν ήταν το κίνητρο, κάποια στιγμή ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή, ο Rossi έγινε follower του Biaggi στο Twitter! Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ένα άλλο στοιχείο: Ο Vale ακολουθεί 315 άλλους χρήστες ενώ ο Biaggi μόλις 45. Αν ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής SBK για το 2012, ακολουθήσει τον Rossi, τότε ο τελευταίος θα είναι ο #46 στη λίστα του!!

 

Επόμενο άρθρο »

NGM Moto2: Τελείωσε το 3ήμερο τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Είμαι χαρούμενος για το Ίδρυμα του Sic!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA