• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τώρα το motograndprix.gr και στο κινητό σου!
Κατέβασε τώρα την εφαρμογή για Android!
Νέα 30/11/2012 - 16:09

To motograndprix.gr, το νούμερο ένα site στην ενημέρωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP αλλά και στα νέα που αφορούν γενικά στο χώρο της μοτοσυκλέτας, κάνει ακόμα ένα δυναμικό βήμα μπροστά! Από σήμερα στο Android Market προστίθεται η εφαρμογή MOTOGP WORLD, μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μένετε συντονισμένοι και να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα που σας ενδιαφέρουν, είτε αφορούν στο MotoGP, στα SBK, στους Ελληνικούς Αγώνες ή στα λανσαρίσματα και παρουσιάσεις νέων μοτοσυκλετών!

 

Η εφαρμογή ξεκινά πρώτα σε smartphones που τρέχουν το λειτουργικό Android 2.2 και πάνω, ειδοποιώντας σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τα νέα που ανεβαίνουν στο αγαπημένο σας site. Τα χαρακτηριστικά της είναι:

 

Δημιουργία προσωπικού προφίλ (προαιρετικά)

Κατηγορίες ενημέρωσης

Δυνατότητα πλοήγησης σε επιλεγμένες κατηγορίες

Άμεση και γρήγορη προβολή των νέων στο www.motograndprix.gr

Δυνατότητα λήψης των πιο πρόσφατων νέων μέσω ειδοποιήσεων (notifications) μόνο για τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν

Ρύθμιση της χρονικής συχνότητας αναζήτησης για τα νέα που σας ενδιαφέρουν.

 

Να σημειώσουμε ότι για να λαμβάνει κάποιος notifications πρέπει την πρώτη φορά που θα κατεβάσει την εφαρμογή να μπει στις κατηγορίες, να ρυθμίσει τη χρονική συχνότητα των ειδοποιήσεων, ποιές κατηγορίες θέλει να βλέπει και στη συνέχεια να πατήσει έναρξη. Αν κάνει επανεκκίνηση και έχει σώσει το application στην sd κάρτα τότε πρέπει να γίνει η παραπάνω διαδικασία από την αρχή για να παίρνει τα notifications. Αν η εφαρμογή είναι στη μνήμη του τηλεφώνου τότε δεν απαιτείται καμμιά ενέργεια κατά την επανεκκίνηση.

 

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να τη μεταφέρεται στην κάρτα SD του κινητού σας, ενώ για όλες τις ειδοποιήσεις χρησιμοποιεί είτε το δίκτυο 3G του παρόχου σας, είτε Wi-Fi! Σύντομα θα υπάρξει και αντίστοιχη εφαρμογή για τους κατόχους iPhones (iOS).

 

Μην χάνετε ούτε λεπτό! Διαβάστε γρήγορα, εύκολα και δωρεάν, όλα τα νέα που σας ενδιαφέρουν όπου κι αν είστε, μέσω της εφαρμογής MOTOGP WORLD!

 

Κατεβάστε την εφαρμογή από ΕΔΩ

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Επιτυχής η επέμβαση

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Κάποιοι έκλεβαν στη Moto2!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA