• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang HRC Test: Ημέρα 1η
Με βροχή υποδέχτηκε η Μαλαισία τους Marquez-Bautista
Νέα 26/11/2012 - 14:11

Στο ανεπίσημο τεστ του HRC, που διεξάγεται στη πίστα της Sepang, ο Marc Marquez αλλά και ο Alvaro Bautista, συνέχισαν την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2013, με τη βροχή να δυσκολεύει τα πράγματα για τους αναβάτες του MotoGP.

 

Ο Bautista είχε ως βασικό μέλημά του να δοκιμάσει νέα εξαρτήματα, τόσο από την Showa – προμηθευτή της ανάρτησης – όσο και από τη Nissin, που έχει επιφορτιστεί με τα φρένα της μοτοσυκλέτας του. Με τη βροχή να πέφτει από το προηγούμενο βράδυ, τη θερμοκρασία να φτάνει τους 33οC και την υγρασία να είναι στο 60%, οι αναβάτες και οι ομάδες περίμεναν υπομονετικά αρκετές ώρες για να βελτιωθούν οι συνθήκες στη πίστα. Ο αναβάτης του Gresini πρόλαβε να ολοκληρώσει 24 γύρους, προτού η βροχή κάνει την επανεμφάνισή της το μεσημέρι, με καλύτερο χρόνο στα 2.02.19. Αργότερα, βγήκε στη βρεγμένη πίστα (μόνος αυτός) και συνέχισε να δοκιμάζει το set-up της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο Marquez, το ντεμπούτο του οποίου είχε εμποδιστεί και πάλι εξαιτίας του καιρού στη Βαλένθια, βγήκε στην πίστα για να εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο με τη 1000cc μοτοσυκλέτα του και ειδικά με τα ελαστικά της Bridgestone. Ο νεαρός Ισπανός έκανε 26 γύρους και σημείωσε το δεύτερο καλύτερο χρόνο, στα 2.03.6

 

Πέρα από τους δυο Ισπανούς αναβάτες, το παρόν στο εν λόγω τεστ έδωσαν και οι δοκιμαστές της Honda, Kousuke Akiyoshi και Takumi Takahashi. Πριν έρθει η βροχή, ο πρώτος έκανε 32 γύρους το πρωί – με καλύτερο χρόνο στα 2.04.21 – ενώ ο καλύτερος χρόνος του δεύτερου ήταν στα 2.09.91, μετά τους 18 γύρους που ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Monza: O Rossi έκανε το double!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Χειρουργείο στις 4 Δεκέμβρη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα