• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Χειρουργείο στις 4 Δεκέμβρη
Θα αφαιρέσει τη λάμα από τον ώμο του
Νέα 26/11/2012 - 13:45

Ο Andrea Dovizioso, ο Ιταλός αναβάτης που μετακόμισε στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, έχει μπροστά του πολύ δουλειά ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο ο αγώνας στη Monza αυτό το Σ/Κ ήταν καθαρά για διασκέδαση: «Το να οδηγάς αυτά τα αυτοκίνητα είναι απίστευτα διασκεδαστικό!», αποκάλυψε ο Dovi «Αν με ρωτήσετε ποιο είναι το αρνητικό, δεν θα μπορούσα να βρω κάτι! Ίσως η τελική, διότι υπολείπονται έναντι των 300χαω του MotoGP! Ωστόσο πρέπει να αποκτήσω κι άλλη εμπειρία, όχι τόσο όσον αφορά στην οδήγηση αλλά σχετικά με την πνευματική προσέγγιση αυτού του τύπου αγώνων».

 

«Πρέπει να πιέσεις δυνατά από την αρχή, να είσαι 100% έτοιμος από το ξεκίνημα. Έκανα το λάθος στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ήμουν αρκετά γρήγορος». Και βέβαια, οι όποιες σκέψεις να κοντράρει τον Rossi ήταν ουτοπικές! «Ο Valentino έχει περισσότερη εμπειρία, έχει αγωνιστεί εδώ πολλές φορές! Έχω οδηγήσει κι εγώ αυτοκίνητα σε ράλλυ, αλλά όχι τόσο συχνά στην άσφαλτο. Πρέπει να είσαι ήρεμος, αλλά συγχρόνως και επιθετικός, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το αυτοκίνητο!».

 

Το Σ/Κ έλαβε τέλος και ο Dovizioso ετοιμάζεται για το τεστ της Ducati στη Jerez, πριν συμμετάσχει στον αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς – στις 2 Δεκεμβρίου – στη μνήμη του Marco Simoncelli: «Έχω αρκετά βαρύ πρόγραμμα για τη συνέχεια, αλλά θέλω να περάσω και λίγο χρόνο στο σπίτι με την κόρη μου. Θα έχω αυτή τη δυνατότητα μετά τις 4 Δεκεμβρίου, όταν και θα εγχειριστώ για να αφαιρέσω τη λάμα από το δεξί μου ώμο, που τοποθετήθηκε μετά τον τραυματισμό μου τον Ιανουάριο. Αναγκαστικά θα πρέπει να μείνω σπίτι και να ξεκουραστώ!»

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang HRC Test: Ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τον Απρίλιο η πραγματική μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα