• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ντεμπούτο της Ana Carrasco
Με την ομάδα της Laglisse, δίπλα στον Vinales
Νέα 22/11/2012 - 14:36

Η Ana Carrasco θα γίνει η πρώτη γυναίκα οδηγός της Moto3, της νέας κατηγορίας που αντικατέστησε τα GP125 τη φετινή σεζόν, και ενδεχομένως η μόνη γυναίκα του Πρωταθλήματος, για τη σεζόν 2013. Η Ισπανίδα οδηγός, η οποία θα γίνει 16 χρονών τον Μάρτιο που μας έρχεται – έκανε το ντεμπούτο της με την JHK T-Shirt Laglisse χτες στην πίστα της Αλμερία, εκεί όπου δοκίμασε τη νέα της μοτοσυκλέτα δίπλα στον Maverick Vinales.

 

Η Carrasco ανήκε στην Laglisse και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, πάνω σε μια Honda NSF250R, αλλά χτες πήρε μια πρώτη γεύση από την ΚΤΜ RC250R παραγωγής – όχι την εργοστασιακή που είχε ο Vinales – ολοκληρώνοντας 50 γύρους. Ο καλύτερός της χρόνος ήταν 1.43.4 , ενώ ο Vinales, στη δεύτερή του ημέρα στην πίστα της Αλμερία, έπεσε κάτω από το 1.40, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.39.4, όντας 1,2 δευτ. πιο γρήγορος σε σχέση με την πρώτη ημέρα δοκιμών.

 

Θυμίζουμε ότι η μοναδική εκπρόσωπος του ασθενούς φύλου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ήταν – τη φετινή σεζόν – η Elena Rosell στη Moto2, με το μέλλον της όμως να είναι αβέβαιο, μιας και θα αντικατασταθεί από Ινδονήσιο αναβάτη, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

 

Επόμενο άρθρο »

Aspar: Πιο ανταγωνιστικές το 2013 οι CRT!

« Προηγούμενο άρθρο

Honda Racing Thanks Day

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA