• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος το 2012 για τη Yamaha
Επόμενο ραντεβού στη Μαλαισία!
Νέα 15/11/2012 - 12:53

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha αποφάσισε να πάει στην πίστα της Aragon, εκεί όπου ήλπιζε να συναντήσει καλύτερες καιρικές συνθήκες, ωστόσο και εκεί ο άστατος καιρός δεν άφησε την ομάδα και τους αναβάτες της – Jorge Lorenzo και Valentino Rossi – να εκμεταλλευτούν όλη την ημέρα.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, συμπλήρωσε μόλις 9 γύρους, προτού ξεκινήσει να βρέχει, αποφασίζοντας να ξαναβγεί μετά το μεσημεριανό διάλειμμα. Ωστόσο εξαιτίας της κατάστασης της πίστας – είχαν γίνει δοκιμές αυτοκινήτων την Τρίτη – ο Jorge είχε ένα lowside και έπεσε στην 16η στροφή, ευτυχώς χωρίς συνέπειες! «Σίγουρα τις τελευταίες αυτές ημέρες, ήμασταν άτυχοι με τον καιρό και δεν μπορέσαμε να κάνουμε αρκετούς γύρους», τόνισε ο Ισπανός άσος της Yamaha

 

«Ήταν σημαντικό να κάνουμε τις δοκιμές, διότι έχουμε να δοκιμάσουμε πράγματα για το πλαίσιο και τον κινητήρα, πριν την έναρξη της νέας χρονιάς. Είναι σημαντικό να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στους μηχανικούς μας, για να συνεχίσουν να δουλεύουν το χειμώνα στην Ιαπωνία. Τώρα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη ευκαιρία...»

 

Τη σημασία της εξέλιξης του κινητήρα, υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Massimo Meregalli, Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha. «Δυστυχώς σε αυτές τις δυο ημέρες δεν καταφέραμε να δοκιμάσουμε όσα θέλαμε. Δεν μένουμε σ’ αυτό όμως και το σημαντικότερο είναι ότι και οι δυο αναβάτες μας ένιωσαν άνετα με το βασικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη Sepang για να συνεχίσουμε. Το σημαντικό είναι η εξέλιξη του μοτέρ και με αυτό θα συνεχίσει ο δοκιμαστής μας στην Ιαπωνία»

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: 3ος ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Κοιτά στο 2013 ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα