• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοιτά στο 2013 ο Crutchlow!
Δεν ήθελα η τελευταία μου ανάμνηση να είναι η πτώση…
Νέα 15/11/2012 - 12:09

Ο Cal Crutchlow ήταν ικανοποιημένος μετά το πέρας του διήμερου τεστ στη Βαλένθια, αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις και δηλώνοντας ανυπόμονος για το 2013, θέλοντας να δει τι έχει ετοιμάσει η Yamaha για του χρόνου! Ο Βρετανός έκανε 28 γύρους τη δεύτερη ημέρα, με καλύτερο χρόνο στο 1.32.671 που του χάρισε τη δεύτερη θέση στη λίστα.

 

«Ήταν ωραία που επιτέλους βγήκαμε στην πίστα, μετά την απογοητευτική πρώτη ημέρα», σχολίασε ο Crutchlow, ο οποίος από του χρόνου θα έχει δίπλα του τον συμπατριώτη του, Bradley Smith «Ευτυχώς η πίστα άρχισε να στεγνώνει και μπορέσαμε να βγούμε. Έκανα μόνο 28 γύρους, αλλά κατάφερα να συγκεντρώσω πολύτιμα δεδομένα για μερικές παραμέτρους στο set-up… ήταν ωραία που καταφέραμε να βγούμε έξω και να κάνουμε μερικούς γύρους!»

 

«Δεν ήθελα η τελευταία μου ανάμνηση από το 2012 να είναι η πτώση μου από τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Κυριακής. Έτσι τώρα, θα έχω θετικές εντυπώσεις όλο το χειμώνα. Είμαι επίσης χαρούμενος γιατί δοκίμασα το αριστερό μου χέρι που τραυμάτισα στον αγώνα. Έχω ένα μικρό κάταγμα σε έναν παλιό τραυματισμό, αλλά δεν το ένιωσα να πονά. Τώρα ανυπομονώ για το χειμερινό διάλειμμα, να προπονηθώ σκληρά και να είμαι έτοιμος για ότι μας φέρει η Yamaha στη Sepang, το Φεβρουάριο του 2013»

 

Επόμενο άρθρο »

Τέλος το 2012 για τη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Εντυπωσίασε ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα