• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος εποχής Ducati-Rossi…
Απογοητευτική η τελευταία εμφάνιση του Vale
Νέα 11/11/2012 - 21:27

Τα κεφάλια ήταν σκυμμένα και δεν υπήρχε τίποτα για να πανηγυρίσουν στο γκαράζ του Rossi, καθώς ο Ιταλός σούπερ-σταρ τερμάτισε στη δέκατη θέση, έχοντας δεχτεί γύρο από τον Pedrosa, με την αρωγή των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών, ενώ είδε μπροστά του να βρίσκονται 3 CRT… Ο “Γιατρός” ήθελε να κλείσει την καριέρα του με την Desmosedici, σημειώνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο τόσο στα χρονομετρημένα, όσο και στον αγώνα σήμερα, δυσκολεύτηκε αρκετά.

 

Ξεκινώντας από την 11η θέση και εκμεταλλευόμενος τα βρόχινα ελαστικά, ο Rossi σκαρφάλωσε μέχρι και την 3η θέση, στη συνέχεια όμως έγινε προφανές ότι η καλύτερη επιλογή ήταν τα σλικ, με τον Rossi να μπαίνει στα pits μέσα στους πέντε πρώτους γύρους. Εν τέλει ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τερμάτισε στη δέκατη θέση, με τη “βοήθεια” των Lorenzo, Crutchlow και Bradl, έχοντας δεχτεί έναν γύρο από τον Dani και μένοντας πίσω από 3 CRT μοτοσυκλέτες…

 

«Είναι πραγματικά κρίμα που ολοκληρώσαμε τον τελευταίο αγώνα με την Ducatiυπό αυτές τις συνθήκες…», δήλωσε ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής. «Τα πράγματα πήγαν καλά στο ζέσταμα στο βρεγμένο και με παρόμοιες συνθήκες θα ήταν εφικτό να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αντιθέτως, αυτή η κατάσταση μισό-μισό, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη. Στο τέλος η σωστή απόφαση αποδείχτηκε ότι ήταν τα σλικ, όμως η μοτοσυκλέτα μου στη γραμμή εκκίνησης είχε διαφορετικό στήσιμο από την άλλη και δεν ήθελα να αλλάξω».

 

Στη συνέχεια έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δυο χρόνων του πάνω στη Ducati, υπογραμμίζοντας την λύπη του που τελείωσε κατ’ αυτόν τον τρόπο αυτό το κεφάλαιο στην καριέρα του. «Θα ήθελα να τελειώσω, αυτά τα 2 χρόνια με την Ducati, καλύτερα… ήταν δυο δύσκολες σεζόν αλλά αναμφίβολα αφήνω πίσω μου πολλούς με τους οποίους είχαμε καλή συνεργασία και με τους οποίους ήταν χαρά μου να αγωνίζομαι…»

 

Επόμενο άρθρο »

Στο κλαμπ των Θρύλων ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Έκλεισε με νίκη τη χρονιά ο Dani!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα