• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Φανταστικός ο Max!
Φόρος τιμής στον Biaggi από οδηγούς MotoGP και SBK
Νέα 08/11/2012 - 14:58

Μερικοί το περίμεναν, ενώ άλλους τους ξάφνιασε, ωστόσο η χτεσινή ανακοίνωση – από τον ίδιο τον Max Biaggi – ότι αποφάσισε οριστικά να αποσυρθεί, προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια τόσο από τους απλούς φιλάθλους, αλλά και από τους συναθλητές του μέσα στις πίστες! Πολλοί από τους αναβάτες που τον αντιμετώπισαν, ήθελαν να στείλουν προσωπικά ένα αντίο στον Ιταλό 41χρονο Πρωταθλητή SBK και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα δείγμα  από αυτά που έγραψαν στο twitter.

 

Ξεκινάμε από τον Jorge Lorenzo, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP για το 2012, γνωστός φίλος και οπαδός του Ρωμαίου Αυτοκράτορα: «Φανταστικός Max. Φεύγεις με τον ίδιο τρόπο, όπως ξεκίνησες: νικητής! Πάνω από 20 χρόνια στην κορυφή και Πρωταθλητής στα 41, είναι κάτι που μόνο κάποιος πολύ ιδιαίτερος θα μπορούσε να καταφέρει, όπως εσύ!» Ο συμπατριώτης του, Claudio Corti, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε με τον Max στην πίστα του Magny Cours, τόνισε με τη σειρά του: «Απόλυτος σεβασμός στον Max! Το να φεύγεις ως νούμερο 1, είναι τεράστιο πράγμα».

 

«Ο ομόσταυλός μου Max Biaggi, ανακοίνωσε την απόσυρσή του. Ήταν ευχαρίστησή μου να οδηγώ δίπλα σε έναν θρύλο! Έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή... αποχωρεί στην κορυφή!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Eugene Laverty. Από την πλευρά του, ο Chaz Davies παρατήρησε: «Σεβασμός στον Biaggi για όλα όσα έχει καταφέρει και για το ότι αποχωρεί ενώ είναι στα πάνω του. Ήταν ευχαρίστησή μου να αγωνίζομαι μαζί σου φέτος…».

 

Πιο έκπληκτος έδειξε ο Alex Hoffman: «Ώστε σταματά από τους αγώνες ο Biaggi… Του βγάζω το… κεφάλι! (σ.σ. αντί για το καπέλο… είχε διάθεση και για πλάκα!) Δεν το περίμενα καθόλου, για να είμαι ειλικρινής…» Το ίδιο έκπληκτος ήταν και ο Loris Baz, ο οποίος σημείωσε: «Έλα τώρα Max, γιατί φεύγεις; Ciao Πρωταθλητή!» Και τι δεν θα δίναμε όμως, για να ξέρουμε τι σκεφτόταν ο Valentino Rossi…!

 

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλος διαγωνισμός BMW R1200 GS!

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια: Οι αριθμοί

Χορηγοί