• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Μοναδικός αγώνας!
Θέλω αυτό το Σ/Κ να είναι ιδιαίτερο!
Νέα 06/11/2012 - 14:37

Ο Dani Pedrosa μπορεί να έχασε την μάχη για τον Τίτλο στην Αυστραλία, στον προηγούμενο αγώνα του Πρωταθλήματος όταν και έπεσε από την μοτοσυκλέτα του στον δεύτερο μόλις γύρο, ωστόσο θέλει να κλείσει την χρονιά με μια δυνατή εμφάνιση μέσα στην πατρίδα του, παίρνοντας την 7η νίκη του, μια περισσότερη από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorge Lorenzo.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Βαλένθια για να αγωνιστώ και πάλι μπροστά στους Ισπανούς φιλάθλους», δήλωσε ο Dani, ο οποίος έχει ακόμα δυο δεύτερες θέσεις, το 2007 και το 2010. «Έχει περάσει καιρός και ανυπομονώ να ζήσω και πάλι την ατμόσφαιρα εκεί. Είναι πάντα μοναδικός ο αγώνας εκεί, διότι είναι ο τελευταίος της χρονιάς και έχω πολλούς που με υποστηρίζουν, μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου»

 

«Μ’ αρέσει να οδηγώ σ’ αυτήν την πίστα και έχουμε πάρει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα εκεί κατά το παρελθόν. Έτσι, θέλω να κάνω αυτό το Σ/Κ ιδιαίτερο, να παλέψω για την νίκη και να τελειώσω με ψηλά το κεφάλι την σεζόν!» Εμείς να σημειώσουμε ότι ο Pedrosa δεν είχε ποτέ πετύχει περισσότερες από 4 νίκες σε μια σεζόν!

 

Επόμενο άρθρο »

Τίτλοι τέλους για Stoner…

« Προηγούμενο άρθρο

Aoyama και Avintia μαζί το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα