• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Οι 4 πρώτοι έχουν αποφασιστεί
Μάχη για την 5η θέση, ξεκαθαρίζει το τοπίο και στις CRT
Νέα 30/10/2012 - 16:46

Ένας γύρος απομένει για το τέλος και οι τέσσερεις πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος 2012 έχουν αποφασιστεί ήδη. Το προβάδισμα των 43 βαθμών που έχει ο Jorge από τον Dani Pedrosa, σημαίνει ότι ο Ισπανός της Yamaha είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2012. Από την πλευρά του, ο Pedrosa προηγείται 69 βαθμούς από τον 3ο Stoner και είναι σίγουρος στην δεύτερη θέση.

 

Ο Casey, παρά το ότι έχασε τρεις αγώνες εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο, διατηρεί ένα προβάδισμα 30 βαθμών από τον τέταρτο, Dovizioso, κάτι που χαρίζει στον Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2011, την 3η θέση στον πίνακα. Ο Dovi έχει κατοχυρώσει την τέταρτη θέση – και παράλληλα τον άτυπο Τίτλο του καλύτερου δορυφορικού αναβάτη – μιας και η διαφορά του από τον Bautista φτάνει τους 43 βαθμούς.

 

Ενδιαφέρον έχει η μάχη για την 5η θέση, με τους Bautista, Crutchlow και Rossi να έχουν την δυνατότητα να την αρπάξουν! Η διαφορά ανάμεσα στους τρεις δεν ξεπερνά τους 14 βαθμούς κι έτσι όλα παίζονται στον τελευταίο γύρο στην Βαλένθια! Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την ευχάριστη έκπληξη του νεοφερμένου στην κατηγορία, Stefan Bradl, ο οποίος δεν μπορεί ασφαλώς να πιάσει τον Bautista, ωστόσο – έστω και μαθηματικά – η διαφορά του από τον Rossi (22) και τον Crutchlow (16) μπορεί να ανατραπεί.

 

Ο Bradl είναι 13 βαθμούς μπροστά από τον Nicky Hayden, με τον Αμερικανό της Ducati να βρίσκεται στην 9η θέση. Τέλος, ο Spies είναι μεν δέκατος, αλλά λόγω του τραυματισμού του και του ότι θα χάσει και τον τελευταίο γύρο στην Βαλένθια (δεν συμμετείχε στο Phillip Island) μπορεί να βρεθεί εκτός δεκάδας, με τον Barbera να επωφελείται! Για να συμβεί αυτό, ο τελευταίος θα πρέπει να κερδίσει 6 ή περισσότερους βαθμούς στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

 

Στην μάχη για την καλύτερη CRT, στην παρθενική χρονιά των μοτοσυκλετών στην μεγάλη κατηγορία, ο Aleix Espargaro έχει καταφέρει να επικρατήσει του ομόσταυλού του, Randy de Puniet, στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες, με τον Ισπανό να απολαμβάνει μια διαφορά 11 βαθμών και την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον άτυπο τίτλο της καλύτερης CRT για το 2012. Στο Πρωτάθλημα των κατασκευαστών, η Honda χρειάζεται έναν μόλις αναβάτη της στην πρώτη δωδεκάδα, για να πανηγυρίσει τον Τίτλο στην Βαλένθια.

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Καλός ρυθμός για Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα