• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλός ρυθμός για Bradl
Στην 6η θέση ο Γερμανός στο GP της Αυστραλίας
Νέα 30/10/2012 - 15:24

Ο Bradl ήταν πανευτυχής με την 6η του θέση στο GP της Αυστραλίας, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να επικρατήσει στην μάχη για την 4η θέση που έδωσε με τους Dovizioso και Bautista. Ο νεαρός Γερμανός τους είχε περάσει για κάποιο διάστημα, αλλά στα τελευταία στάδια του αγώνα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις επιθέσεις των αντιπάλων του και έμεινε 6ος.

 

«Βέβαια και είμαστε όλοι μας χαρούμενοι, διότι δεν περιμέναμε μια τόσο δυνατή μάχη για την 4η θέση, ειδικά μετά την πρώτη δύσκολη ημέρα στο PhillipIsland», τόνισε ο Bradl «Κρίμα που χάσαμε την 4η θέση, διότι φόραγα το σκληρό σήμερα και είχα ένα μικρό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών μου και νόμιζα ότι θα τα κατάφερνα»

 

«Ωστόσο οι άλλοι είχαν άλλα πλεονεκτήματα υπέρ τους, έτσι λίγο πολύ ήμασταν στο ίδιο επίπεδο… στον τελευταίο γύρο με σταμάτησε ο Bautista κι έτσι κατάφερε να με περάσει ο Dovi», πρόσθεσε. «Συνήθως δεν με ευχαριστεί να χάνω μάχες, όμως είμαι χαρούμενος ούτως ή άλλως διότι δείξαμε και πάλι τον ρυθμό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου για την εκπληκτική τους δουλειά!»

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Οι 4 πρώτοι έχουν αποφασιστεί

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Δεν αλλάζω γνώμη…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα