• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3, ΕΔ3: Δυνατός ο Cortese!
Moncayo-Folger ακολουθούν, κοντά στην δεκάδα ο Σίσσης!
Νέα 27/10/2012 - 06:53

Τα τρίτα ελεύθερα στην πίστα του Phillip Island ξεκίνησαν με την σφοδρή πτώση του Antonelli, με την κόκκινη σημαία να κυματίζει και τον Ιταλό αναβάτη να δέχεται τις πρώτες βοήθειες. Η διαδικασία συνεχίστηκε μετά από λίγο, με τον Antonelli να έχει πάθει ελαφριά αμνησία μιας και δεν θυμόταν το ατύχημα που είχε!

 

Ο Cortese ήταν αυτός που ξεχώρισε στα τελευταία ελεύθερα, ο οποίος έκανε τον καλύτερο χρόνο στο στεγνό με 1.38.811, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Moncayo, ο οποίος και αυτός έκανε πολύ καλή εμφάνιση σήμερα το πρωί στην Αυστραλία. Ο Folger ήρθε τρίτος, αλλά ήταν ένας από τους ελάχιστους που δεν βελτίωσε τον χρόνο του, με τον Kent να παραμένει σταθερά γρήγορος και να παίρνει την 4η θέση. Ακολούθησε ο Ajo παρά την έξοδό του στα τελευταία λεπτά στο γρασίδι.

 

Ο Salom, ο οποίος θα δώσει μάχη για την δεύτερη θέση, ήρθε 6ος σήμερα στις ΕΔ3, ακολουθούμενος από τον Rins. Κοντά στον τελευταίο ήταν ο ομόσταυλός του, Oliveira, με τους Fenati και Vinales να έπονται. Ο Θανάσης βελτίωσε θεαματικά τις ρυθμίσεις του και αυτό φάνηκε από τον πολύ καλό του χρόνο, κάτω από το 1.40 (1.39.909) που τον έφερε κοντά στην δεκάδα - 12ος -  δίνοντάς μας ελπίδες για κάτι καλό στις απογευματινές κατατακτήριες. Η διαφορά του από την κορυφή ήταν λίγο πάνω από 1 δευτερόλεπτο.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των ΕΔ3 στο συνοδευτικό μας αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία ΕΔ3: Άπιαστος ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Άρρωστος ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα